31.08.2010. / 16:28

Autor: Martina Čizmić

Panika na internetu: Facebook nedostupan zbog modernizacije

S obzirom na to da se iz Facebooka nisu službeno očitovali zašto je pristup njihovim stranicama bio onemogućen i otežan, korisnicima preostaje jedino strpiti se do normalizacije

Korisnici Facebooka proteklih su 24 sata imali većih ili manjih problema s pristupom svojim profilima. Nekima se stranica veoma sporo učitavala, drugi joj uopće nisu mogli pristupiti, a trećima se javljala poruka da je njihov profil nedostupan.

Tijekom poslijepodneva se pristup najpopularnijoj društvenoj mreži postupno normalizirao.

Prema neslužbenim informacijama do problema je došlo zbog modernizacije Facebookovih mogućnosti. Prije svega to se odnosi na chat s kojim su korisnici u posljednje vrijeme imali ozbiljnih problema. Također, Facebook je počeo postupno uvoditi i mogućnosti ubacivanja lokacije uz status na profilu kako bi svi znali gdje se korisnik u datome trenutku nalazi.

S obzirom na to da se iz Facebooka nisu službeno očitovali zašto je pristup njihovim stranicama bio onemogućen i otežan, korisnicima preostaje jedino strpiti se do normalizacije.

Vezane vijesti

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Društvena mreža Facebook pristala je isplatiti 10 milijuna dolara nakon tužbe korisnika kojom ju optužuju da je koristila njihove fotografije i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika