02.09.2010. / 07:13

Autor: Hina

Sandra Perković: Imala sam veliku tremu

"Imala sam veću tremu ovdje nego na bilo kojem mitingu do sada. Ipak sam nastupila pred domaćom publikom. Kada sam vidjela da je prvi hitac bio dobar, unutar segmenta, pa onda još i rekord mitinga, odahnula sam, jer sam svoje obavila, rekla je Sandra Perković nakon pobjede u svom rodnom gradu na IAAF World Challenge Zagreb 2010. atletskom mitingu na stadionu Mladosti s rezultatom 65.56.

Sandra PerkovićSandra Perković"Imala sam veću tremu ovdje nego na bilo kojem mitingu do sada. Ipak sam nastupila pred domaćom publikom. Kada sam vidjela da je prvi hitac bio dobar, unutar segmenta, pa onda još i rekord mitinga, odahnula sam, jer sam svoje obavila, rekla je Sandra Perković nakon pobjede u svom rodnom gradu na IAAF World Challenge Zagreb 2010. atletskom mitingu na stadionu Mladosti s rezultatom 65.56.

Mlada Zagrepčanka nije uspjela popraviti svoj i hrvatski rekord, ali je uspjela postaviti novi rekord zagrebačkog mitinga. Dosadašnji rekord držala je Kubanka Yarelis Barrios, 64.98 iz 2008. godine. Drugo mjesto osvojila je Kineskinja Yanfeng Li (63.45), a treća je bila Srpkinja Dragana Tomašević (61.38). Naša druga predstavnica Vera Begić bila je posljednja, 10. sa rezultatom 55.60.

"Kasnije je jako zahladilo, a hladnoća nas sportaše fizički jako iscrpi", dodala je Perković, koja je najavila i predstojeći Kup kontinenata u Splitu: "Nadam se da će biti lijepo vrijeme i atmosfera barem upola kao ovdje. Najveća konkurentica će mi biti Kubanka Yarelis Barrios, koja sigurno nešto sprema čim je propustila nastup ovdje," zaključila je Sandra Perković.

Vezane vijesti

Bolt: Nitko u Londonu nema šanse protiv mene!

Bolt: Nitko u Londonu nema šanse protiv mene!

Najbrži čovjek svijeta Usain Bolt "obavijestio" je sve konkurente na predstojećom Olimpijskim igrama u Londonu da nemaju što tražiti protiv njega u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika