05.09.2010. / 18:53

Autor: Hina

Ahmadinedžad: Napad na Iran završio bi se uništenjem Izraela

"Svaki čin napada na Iran imao bi za posljedicu uništenje cionističkog režima (Izraela)", rekao je novinarima iranski predsjednik

Mahmud Ahmadinedžad Mahmud Ahmadinedžad Iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad upozorio je u nedjelju da bi se svaki napad na njegovu zemlju završio "uništenjem" Izraela, u izjavi u Dohi, kamo je doputovao u kratak posjet.

"Svaki čin napada na Iran imao bi za posljedicu uništenje cionističkog režima (Izraela)", rekao je novinarima iranski predsjednik, koji se treba sastati s katarskim emirom, šeikom Hamadom ben Kalifom al-Tanijem.

Iranski režim, zakleti neprijatelj Izraela, kojemu redovito prijeti uništenjem, podupire islamistički pokret Hamas koji je na vlasti u Pojasu Gaze i protivi se bilo kakvoj nagodbi sa židovskom državom.

Izrael nikada nije isključio vojno rješenje u iranskom nuklearnom pitanju. Zapadne zemlje i Izrael sumnjaju da Teheran pod izlikom miroljubivog programa želi proizvesti atomsko oružje, što Iran niječe.

Vezane vijesti

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Visokorangirani iranski general u subotu je izjavio kako bi izraelska vojna akcija usmjerena protiv iranskoga nuklearnog programa doveo bi do… Više

Komentari

registracija
30/5/10

Heli, 06.09.10. 03:14

Iran i Izrael treba jednako tretirati, jer i jedan i drugi stalno prijete a to nije dobro za njihovu okolinu..


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika