07.09.2010. / 16:33

Autor: Totalsport

Marc Gasol će igrati protiv Srbije

Iz reprezentacije su obavijestili da će se do srijede mlađi brat Gasol oporaviti i staviti na raspolaganje izborniku Scariolu

Marc Gasol (desno)Marc Gasol (desno)U srijedu će četvrtfinalni ogled na Svjetskom prvenstvu u Turskoj odigrati košarkaši Španjolske i Srbije.

Određeni strahovi su se pojavili kod Španjolaca tijekom ponedjeljka. Naime, trening je propustio njihov prvi centar Marc Gasol i to zbog problema s anginom.

No, iz reprezentacije su obavijestili da će se do srijede mlađi brat Gasol oporaviti i staviti na raspolaganje izborniku Scariolu.

Inače, težište srpske igre je baš na centrima, pa je zato Gasolov problem postao još bitniji. Također, lagane bolove u vratu osjeća i centar madridskog Reala Felipe Reyes, no i on bi trebao biti spreman do srijede za važan ogled.

Reyes je nakon ogleda s Grčkom u subotu odletio u Madrid kako bi se podvrgnuo pretragama, ali je najavljen njegov povratak na Svjetsko prvenstvo i nastup u srijedu.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika