09.09.2010. / 15:50

Autor: Hina

Medvedev obećao uloviti "gadove" odgovorne za napade na Kavkazu

Ruski predsjednik Dmitrij Medvedev obećao je uhvatiti "gadove" koji su naredili samoubilački napad počinjen u četvrtak u Vladikavkazu s 15 ubijenih, najsmrtonosniji napad poslije atentata na moskovsku podzemnu željeznicu u ožujku.

Dmitrij MedvedevDmitrij MedvedevRuski predsjednik Dmitrij Medvedev obećao je uhvatiti "gadove" koji su naredili samoubilački napad počinjen u četvrtak u Vladikavkazu s 15 ubijenih, najsmrtonosniji napad poslije atentata na moskovsku podzemnu željeznicu u ožujku.

"Učinit ćemo apsolutno sve da uhvatimo ta čudovišta, te gadove koji su počinili teroristički barbarski napad na civile", rekao je Medvedev.

U samoubilačkom napadu automobilom bombom na tržnici u Vladikavkazu, glavnome gradu Sjeverne Osetije, ubijeno je 15 osoba, a gotovo stotinjak je ranjeno u četvrtak, prema zadnjim podacima.

To je najsmrtonosniji napad u Rusiji nakon dvostrukog samoubilačkog napada u ožujku u Moskvi s 40 mrtvih.

Ruski Kavkaz nestabilan je zbog islamske pobune potaknute dvama ratovima u Čečeniji koje su Rusi vodili protiv čečenskih boraca za odcjepljenje.

Vezane vijesti

Novi masakr američkih bespilotnih letjelica

Novi masakr američkih bespilotnih letjelica

Američke bespilotne letjelice ubile su početkom tjedna više od 27 Pakistanaca u najnovijim napadima u sklopu operacije koja sad već traje drugi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika