13.09.2010. / 08:28

Autor: Martina Čizmić

Video: Na čelu do smrti: Berlusconi i Putin žele vladati do 120. godine

"Mislim da da, ali to bi bila zapravo prosječna dob. Vođe bi živjeli i dulje", samouvjereno je odgovorio Berlusconi na Putinovo pitanje o duljini života

Silvio Berlusconi i Vladimir Putin (Reuters)Silvio Berlusconi i Vladimir Putin (Reuters)Napredak medicine i sve bolji uvjeti života povoljno utječu na produljenje životnog vijeka prosječnog čovjeka. Današnje generacije će, ukoliko ih ne ubije tempo života, zasigurno živjeti dulje od njihovih djedova i baka. No, što kad dvojica političara odluče produljiti životni vijek samo zato jer bi željeli ostati na vlasti?

Ruski premijer Vladimir Putin ugodno je čavrljao sa svojim talijanskim kolegom Silviom Berlusconijem u blizini Moskve tijekom ovog vikenda. Među zanimljivim temama kojih su se dotakli, bio je i ostanak na vlasti.

Francuska agencija AFP prenosi kako je Berlusconi Putinu pričao o istraživanju koje financira a koje bi trebalo produljiti životni vijek do 120. godina.

"Mislim da da, ali to bi bila zapravo prosječna dob. Vođe bi živjeli i dulje", samouvjereno je odgovorio Berlusconi na Putinovo pitanje o duljini života.

"Znači li to da ćemo biti predsjednici vlade dok obojica ne napunimo 120?", pitao ga je Putin, na što se Berlusconi ipak malo zamislio.

"Vjerojatno ne. To bi značilo još puno rada, a obojica smo već pomalo umorni. Primjerice, ove godine nisam imao ni dana godišnjeg odmora", požalio se Berlusconi i time vjerojatno omogućio njegovim političkim protivnicima miran san.

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika