15.09.2010. / 12:41

Autor: Hina

Novi biznis u Austriji: Sanader osnovao savjetodavnu tvrtku u Innsbrucku

"Tvrtka je osnovana za razdoblje nakon bavljenja politikom. Pripreme su tekle određeno vrijeme. Njegov (Sanaderov) fokus trenutačno je predavanje na sveučilištu Columbia", kazala je Heidi Glueck, Sanaderova glasnogovornica u Austriji

Ivo SanaderIvo SanaderBivši hrvatski premijer Ivo Sanader, koji je prošle godine nenadano odstupio s dužnosti šefa hrvatske vlade, osnovao je u austrijskom gradu Innsbrucku zajedno s Tirolcem Wofgangom Kroessom savjetodavnu tvrtku Prima Consulting GmbH, javlja u srijedu austrijska novinska agencija APA.

Tvrtka se prema podacima austrijskog "WirtschaftsBlatta", lista koji objavljuje podatke o tvrtkama, bavi trgovinom svih proizvoda, izvozom i uvozom, savjetodavnim uslugama i financijama. Tvrtka je 95 posto u vlasništvu Ive Sanadera, piše APA.

"Tvrtka je osnovana za razdoblje nakon bavljenja politikom. Pripreme su tekle određeno vrijeme. Njegov (Sanaderov) fokus trenutačno je predavanje na sveučilištu Columbia", kazala je Heidi Glueck, Sanaderova glasnogovornica u Austriji.

Prije nego što je krenuo u političke vode, Sanader je bio poduzetnik u Austriji.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
30/9/09

davor12345, 15.09.10. 14:47

E, Mili Bože, sritan li će bit' onaj 'ko ovog uzme za savjetnika! (I praznog novčanika). Samo ne znan zašto se na svakoj slici smije! Ka da mu je ništa stalno zabavno!


registracija
30/9/09

davor12345, 15.09.10. 14:48

A i oni kojima taj bude pridava će bugami puno naučit!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika