23.09.2010. / 09:15

Autor: Andrea Belin

I Kristina Krepela bila na audiciji za film Angeline Jolie

Za ulogu u filmu nevjenčane supruge Brada Pitta 'borila' se i Kristina Krepela, široj javnosti najpoznatija po ulogama u serijama 'Ne daj se Nina' i 'Ljubav u zaleđu'

Kristina KrepelaKristina KrepelaOsim sarajevske glumice Zane Marjanović, na audiciji za redateljski prvijenac hollywoodske glumice Angeline Jolie koja se održala početkom kolovoza u Londonu, navodno je bila i jedna hrvatska glumica.

Kako doznaje Večernji list, za ulogu u filmu nevjenčane supruge Brada Pitta 'borila' se i Kristina Krepela, široj javnosti najpoznatija po ulogama u serijama 'Ne daj se Nina' i 'Ljubav u zaleđu'.

Kako u nastavku piše isti list, glavna muška uloga u Angelininom filmu pripasti će beogradskom glumcu Goranu Jevtiću kojeg se smatra jednim od najboljih srpskih glumaca mlađe generacije. U filmu će se navodno pojaviti i Nikola Đuričko. Već od prije je poznato da će glumiti i Rade Šerbedžija. On će utjeloviti lik oca glavnog junaka.

Vezane vijesti

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Američka glumica Demi Moore, koja je službeno u studenom objavila da se rastaje od Ashtona Kutchera nakon tri godine braka, odlučila je da njezino… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika