23.09.2010. / 13:40

Autor: Hina , Nacional.hr

Zana Marjanović o ulozi u filmu Angeline Jolie: Ne mogu opisati svoju sreću!

Redateljski prvijenac Angeline Jolie najavljen je kao ljubavna priča koja se odvija u vrijeme rata u BiH. Glavni akteri su mladi Srbin i Bošnjakinja čiji lik će utjeloviti mlada sarajevska glumica koja još uvijek ne može vjerovati da je uistinu dobila ovu ulogu

Zana MarjanovićZana MarjanovićDa je mlada sarajevska glumica Zana Marjanović dobila naslovnu ulogu u novom filmu što će ga režirati hollywoodska filmska zvijezda Angelina Jolie, vijest je koja je u srijedu odjeknula u svim medijima, a to je potvrđeno i iz kuće "Scout film", izvršnog producenta novog filma.

Marjanović (27), koja je široj publici postala poznata nakon uspješne uloge u filmu "Snijeg" redateljice Aide Begić, izjavila je kako je presretna zbog prilike koja joj je pružena.

"Doista sam sretna zbog toga i nadam se da ću na najbolji mogući način ovom ulogom predstavljati i Bosnu i Hercegovinu", kazala je Marjanović u četvrtak lokalnim medijima u BiH.

Inače, Zana Marjanović diplomirala je na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu, a glumila je i u filmovima "Ljeto u zlatnoj dolini", "Prva plaća" i "Teško je biti fin".

Prema dostupnim informacijama svoj prvi redateljski filmski uradak Angelina Jolie bi trebala početi realizirati već u listopadu na lokacijama u Mađarskoj. Snimanje filma bi nakon toga trebalo biti nastavljano i na području BiH. Kako je ranije tijekom posjeta BiH potvrdila sama Jolie, njen novi film bit će smješten u vremenski i prostorni okvir ratne Bosne i Hercegovine, no to neće biti film o ratu nego klasična ljubavna priča.

Redateljski prvijenac Angeline Jolie najavljen je kao ljubavna priča koja se odvija u vrijeme rata u BiH. Glavni akteri su mladi Srbin i Bošnjakinja koji su se upoznali nekoliko dana prije početka rata. Nakon što glavna glumica završi u srpskom logoru, mladić ju pokušava spasiti i između njih se rodi strasna ljubav koja nema nikakvih izgleda.

Vezane vijesti

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Američka glumica Demi Moore, koja je službeno u studenom objavila da se rastaje od Ashtona Kutchera nakon tri godine braka, odlučila je da njezino… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika