24.09.2010. / 19:07

Autor: Hina

V.Britanija povisila stupanj opasnosti od terorističkog napada iz S.Irske

Vrh tajne službe MI5 upozorio je prošloga tjedna da bi disidenti IRA-e, koji se protivi britanskoj upravi nad Sjevernom Irskom, mogli izvesti napad na teritoriju Velike Britanije

Britanci se boje terorističkih napada iz Sjeverne IrskeBritanci se boje terorističkih napada iz Sjeverne IrskeVelika Britanija povisila je s "umjerenog" na "značajan" stupanj opasnosti od terorističkog napada iz Sjeverne Irske, što znači da postoji "velika mogućnost" da se on dogodi, objavila je vlada u petak.

"Ovo je prvi put da smo javno objavili prijetnju Velikoj Britaniji povezanu s Irskom", priopćila je ministrica domovinske sigurnosti Theresa May. "Želimo biti transparentni i potaknuti ljude da budu oprezni", dodala je.

Vrh tajne službe MI5 upozorio je prošloga tjedna da bi disidenti IRA-e, koji se protivi britanskoj upravi nad Sjevernom Irskom, mogli izvesti napad na teritoriju Velike Britanije.

Vezane vijesti

Novi masakr američkih bespilotnih letjelica

Novi masakr američkih bespilotnih letjelica

Američke bespilotne letjelice ubile su početkom tjedna više od 27 Pakistanaca u najnovijim napadima u sklopu operacije koja sad već traje drugi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika