27.09.2010. / 13:15

Autor: Hina

Ahmadinedžad: Napadi 11. rujna i holokaust tabu teme na Zapadu

Iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad izjavio je u ponedjeljak da su teroristički napadi na SAD 11. rujna 2001. i holokaust postale tabu temama na Zapadu.

Iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad Iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad Iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad izjavio je u ponedjeljak da su teroristički napadi na SAD 11. rujna 2001. i holokaust postale tabu temama na Zapadu.

"Zapad je holokaust pretvorio u temu svetiju od svetih knjiga i proroka, i nikome nije dopušteno dovoditi u pitanje njegove stvarne razmjere", rekao je Ahmadinedžad u govoru koji je izravno prenosila televizija Habar. "A sada pokušavaju i napade 11. rujna pretvoriti u isti tabu", dodao je iranski predsjednik.

Ahmadinedžad se našao pod oštrim kritikama međunarodne javnosti kada je masovna ubojstva Židova u Drugom svjetskom ratu nazvao "bajkom", kao i prijedlogom da bi Izrael trebalo premjestiti s Bliskog istoka u Europu ili Sjevernu Ameriku.

Vezane vijesti

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Visokorangirani iranski general u subotu je izjavio kako bi izraelska vojna akcija usmjerena protiv iranskoga nuklearnog programa doveo bi do… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika