03.10.2010. / 18:00

Autor: Hina

Odaziv birača u BiH do 15 sati nešto veći od 37 posto

Birališta u BiH trebala bi biti zatvorena u 19 sati a iz SIP-a je najavljeno kako će glasovanje biti omogućeno svima koji se u tom trenutku zaeknu na biralištima.

Opći izbori koji se provode u Bosni i Hercegovini protječu bez poteškoća a prema ocjenama Središnjeg izbornog povjerenstva (SIP) zabilježen je zadovoljavajući odaziv birača.

Glasnogovornica SIP-a Maksida Pirić izjavila je kasno poslije podne u Sarajevu kako je do 15 sati zabilježen odaziv nešto više od 37 posto biračkog tijela.

Prema informacijama koje pristižu u Sarajevo birački proces odvija se dobro a zabilježeno je tek nekoliko manjih prigovora čija se utemeljenost provjerava no oni ni u kom slučaju ne mogu dovesti u pitanje regularnost izbora.

Operativni stožer policije Federacije BiH izvjestio je tijekom dana da su na nekoliko biračkih mjesta zabilježeni manji izgredi a riječ je uglavnom o verbalnim sukobima.

Birališta u BiH trebala bi biti zatvorena u 19 sati a iz SIP-a je najavljeno kako će glasovanje biti omogućeno svima koji se u tom trenutku zateknu na biralištima.

Prvi neslužbeni rezultati glasovanja za članove Predsjedništva BiH očekuju se oko 23 sata a rezultati za Zastupnički dom Parlamenta BiH u ponedjeljak oko 1 sat.

Vezane vijesti

Branku Lustigu počasno Srce Sarajeva

Branku Lustigu počasno Srce Sarajeva

Istaknuti filmski umjetnik Banko Lustig dobitnik je počasne nagrade Srce Sarajeva, koju i ove godine dodjeljuje Sarajevo Film Festival (SFF),… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika