05.10.2010. / 15:39

Autor: Nacional.hr

Misteriozni sastanak u Facebooku: Što će vodstvo sutra otkriti javnosti?

Facebook niti jednom riječju nije sugerirao koje će biti teme ovog sastanka, što je u prijašnjim pozivnicama bio slučaj. To među ostalim sugerira da bi se na sastanku mogle otkriti neke važne informacije o novostima na Facebooku

Pozivnica na 'Facebook event'Pozivnica na 'Facebook event'

Čelnici Facebooka, najpopularnije društvene mreže na Internetu najavili su izvanredan sastanak, koji će se održati sutra u sjedištu ove kompanije u kalifornijskom Palo Altu.

O čemu će se raspravljati u srijedu točno u deset sati, nije poznato.

Novinari portala 'TechCrunc', jedni od mnogih predstavnika američkih medija koji su dobili pozivnicu na ovaj sastanak ističu kako Facebook niti jednom riječju nije sugerirao koje će biti teme ovog sastanka, što, ističu, u prijašnjim pozivnicama nije bio slučaj. To među ostalim sugerira da bi se na sastanku mogle otkriti neke važne informacije o novostima koje će biti uvedene na Facebook.

Ipak, premda su iz Facebooka tajnoviti, u 'TechCrunchu pretpostavljaju da bi se moglo raditi o sljedećim temama: iPadu ( službena Facebookova aplikacija za Ipad još ne postoji), kreditima koji se ne bi upotrebljavali samo u igricama na toj stranici ili pak o 'Facebook telefonu'.

Vezane vijesti

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Društvena mreža Facebook pristala je isplatiti 10 milijuna dolara nakon tužbe korisnika kojom ju optužuju da je koristila njihove fotografije i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika