02.11.2010. / 17:07

Autor: Hina

Berlusconi u svom stilu: Bolje gledati djevojke nego biti gay

On se odbio ispričati zbog svoje sklonosti mladim ženama i zanijekao da je činio išta neprikladno

Silvio BerlusconiSilvio BerlusconiTalijanski premijer Silvio Berlusconi odbacio je u utorak pozive da podnese ostavku zbog izvješća da je pomagao sedamnaestogodišnjoj djevojci koja je bila na zabavama u njegovoj kući rekavši da je "bolje da se čovjeku sviđaju lijepe djevojke nego biti gay".

On se odbio ispričati zbog svoje sklonosti mladim ženama i zanijekao da je činio išta neprikladno nakon što je slučaj djevojke poznate kao Ruby prošlog tjedna punio talijanske novine a oporbeni zastupnici zatražili njegovu ostavku.

"Kao i uvijek, neprekidno radim pa i ako se ponekad dogodi da pogledam lijepu djevojku u lice, bolje to nego biti gay", rekao je na izložbi proizvođača motocikala u Milanu.

"Trebate biti potpuno spokojni glede vlade i činjenice da je to vlada koja još uvijek ima većinu i koja namjerava upravljati do kraja mandata", rekao je Berlusconi.

Vezane vijesti

Berlusconi predlaže predsjednički sustav za Italiju

Berlusconi predlaže predsjednički sustav za Italiju

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi je u petak predložio da Italija usvoji predsjednički sustav vlasti, nalik na francuski, i nije isključio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika