18.11.2010. / 18:08

Autor: Martina Čizmić

Jedan mu nije dovoljan: Medvedev otvara i drugi račun na Twitteru

Medvedev je u manje od pola godine uspio prikupiti više od 120 tisuća sljedbenika na Twitteru

Dmitrij Medvedev posjetio je ovog ljeta urede Twittera (Foto: Twitter Office)Dmitrij Medvedev posjetio je ovog ljeta urede Twittera (Foto: Twitter Office)Nije prošlo niti pola godine otkako su ga upoznali sa Twitterom, a ruski predsjednik Dmitrij Medvedev zaključio je kako mu jedan nije dovoljan. Glavni je problem što je na službenom Twitter računu objavljivao i službene obavijesti iz Kremlja, ali i privatne fotografije s različitih posjeta.

"Odluka je donesena nakon što je predsjednički Twitter račun postao toliko popularan i izuzetno dobar kanal za komunikaciju s građanima, ali i zato što predsjednik posvećuje toliko vremena tvitanju", kažu u Kremlju.

Službeni Twitter račun ruskog predsjednika ostati će @KremlinRussia, i postove na njemu pisati će služba za odnose s javnošću Kremlja. Predsjednik Medvedev svoje će osobne postove ostavljati na @MedvedevRussia. U Kremlju nisu mogli reći kada će Medvedevov privatni Twitter biti aktivan te hoće li biti dostupan širokim masama ili samo odabranim sljedbenicima.

Vezane vijesti

Putin imenovao vladu s malo novih imena

Putin imenovao vladu s malo novih imena

Ruski predsjednik Vladimir Putin objavio je u ponedjeljak sastav nove vlade koju predvodi Dmitrij Medvedev, u kojoj su na ključnim pozicijama ostali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika