19.11.2010. / 11:59

Autor: Andrea Belin

Seksi trening: 3 vježbe za savršenu liniju i orgazam za pamćenje

Ukoliko već duže vrijeme žudite za savršenom linijom tijela, a ne sjećate se ni kada ste posljednji put doživjeli orgazam, u nastavku donosimo vježbe kojima ćete istovremeno riješiti oba problema

Učvrstite noge i guzuUčvrstite noge i guzuGotovo da ne postoji žena koja ne žudi za savršenom linijom tijela, međutim mnoge dijete u većini slučajeva ne daju obećavajuće rezultate. Situacija je dodatno otežana u vrijeme blagdana kada je omiljenim namirnicama uistinu teško odoljeti.

Ukoliko i vi žudite za čvrstom stražnjicom i zategnutim nogama, donosimo nekoliko jednostavnih vježbi koje možete izvoditi kod kuće, a osim što ćete već za nekoliko tjedana izgledati savršeno, budući da ćete pojačati fleksibilnost donjeg dijela tijela, istovremeno će se i situacija u spavaćoj sobi znatno popraviti!

Čučnjevi
Noge raširite u ravnini ramena, a prste na nogama okrenite prema van (otprilike 45 stupnjeva). Ruke položite na bokove i radite čučnjeve s tim da su vam leđa tijekom spuštanja cijelo vrijeme ravna. Vježbu ponovite najmanje 12 puta.

'Most'
Lezite na leđa, ruke držite uz tijelo, a noge savijte u koljenima. Kao što možete i pretpostaviti temeljni pokret ove vježbe je podizanje kukova. Kada se podignete u zrak, u tom položaju pokušajte ostati što duže. Vježbu ponovite desetak puta. Budući da ćete učvrstiti stražnjicu i izdržljivost tijekom seksa će biti bolja, a i orgazam će trajati dulje.

'Žaba'
Lezite na trbuh, laktove i podlaktice naslonite na pod, a noge raširite u stranu što više možete. Kukove pritisnite prema podu i u tom položaju pokušajte ostati što duže.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika