03.12.2010. / 13:36

Autor: Nacional.hr

Nakon B.neta i MAXtv dostupan u cijeloj Hrvatskoj putem satelita

Testno emitiranje MAXtv usluge putem satelitske platforme započeto još u listopadu, a nakon uspješno provedenog testiranja, T-HT je uslugu spreman ponuditi svima

MAXtv dostupan je i u manjim sredinamaMAXtv dostupan je i u manjim sredinamaMAXtv od danas je dostupan svima diljem Hrvatske, zahvaljujući emitiranju ove usluge putem satelita, priopćili su iz T-Hrvatskog telekoma.

Izbor programa koje će MAXtv emitirati putem satelita vrlo je sličan onima koje mogu pratiti postojeći korisnici MAXtv usluge, emitirane putem IPTV tehnologije, te će korisnici moći odabrati između različitih programskih paketa onaj koji najviše odgovara njihovim potrebama. Korisnici nove MAXtv usluge moći će uživati u dodatnim paketima kao i do sada, poput Sportskog, Sportskog Plus, HBO Premium ili Plus paketa, kao i slobodnih, tzv. Free to Air kanala. Cijene programskih paketa su iste kao i do sada.

Uslugu MAXtv-a putem satelita moguće je zatražiti u svim T-Centrima ili putem Službe za korisnike. Svim zainteresiranim korisnicima T-HT će u najkraćem mogućem roku instalirati potrebnu opremu te omogućiti praćenje MAXtv-a bilo gdje u Hrvatskoj. Nadalje, T-HT omogućuje korisnicima i sve elemente potrebne za prijem MAXtv-a putem satelita, poput satelitskog antenskog sustava (tanjura) i MAXtv satelitskog prijamnika, a sve to korisnici mogu zatražiti po povoljnim cijenama u T-Centrima ili putem Službe za korisnike.

Korisnici će uskoro moći uživati i u ostalim naprednim, interaktivnim i Internet funkcionalnostima koje danas MAXtv pruža, a koje su trenutno jedinstvene na našem tržištu samo na novoj T-HT satelitskoj platformi. To su: Snimalica, Videoteka, interaktivni Internetski sadržaj (Internet portali, widgeti, red button i sl.) i kanalima u visokoj razlučivosti (HD).

Testno emitiranje MAXtv usluge putem satelitske platforme započeto još u listopadu, a nakon uspješno provedenog testiranja, T-HT je uslugu spreman ponuditi svima. Satelitski kapacitet osiguran je od Eutelsat-a na satelitu Sesat 1 (16° istočno).

Vezane vijesti

Obrtnici i mali poduzetnici prenesite mobilni broj u HT – uštedite i osigurajte...

Obrtnici i mali poduzetnici prenesite mobilni broj u HT – uštedite i osigurajte nove korisnike

U Hrvatskom Telekomu u tijeku je ponuda kojom obrtnici i mali poslovni korisnici prilikom prijenosa svog mobilnog broja uz povoljnije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika