10.12.2010. / 10:44

Autor: Andrea Belin

Važno je znati: 3 najveće zablude o seksu

Ukoliko želite svoju partnericu u krevetu ostaviti bez daha, vrijeme da saznate koje stvari svakako trebate izbjegavati, odnosno kojim potezima ćete joj skratiti put do orgazma

Još uvijek mnogi čvrsto vjeruju kako su muškarci, za razliku od pripadnica nježnijeg spola, uvijek raspoloženi za seks te kako je ženama predigra najvažniji dio seksualnog čina.

Budući da su ovakva mišljenja potpuno pogrešna nije nikakvo iznenađenje što su rijetki zadovoljni svojim seksualnim životom. Ukoliko sljedeći put želite u krevetu ostaviti dobar dojam, vrijeme je da saznate najkraći put do obostranog zadovoljstva!

1. Žene obožavaju dugotrajan seks
Potpuno je netočno da žene uživaju u seksualnim igricama koje traju satima. Bez obzira koliko dugo trajao seksualni čin, ako partner cijelo vrijeme pokušava zadovoljiti samo svoje potrebe, žena neće ustati iz kreveta s osmijehom na licu.

2. Žene nisu ljubiteljice porno filmova
Na samom početku valja napomenuti da ćete seksualne trikove najbolje savladati tijekom vlastitog istraživanja. Filmovi ovakve tematike pomoći će vam u otkrivaju nekih novih poza koje do sada niste isprobali, međutim postoji mogućnost da se one neće svidjeti vašoj partnerici. No, s druge strane nije istina da pripadnice nježnijeg spola ne uzbuđuje pogled na gola tijela i akciju u filmovima takve tematike.

3. Muškarci su uvijek raspoloženi za seks
Istina je da su muškarci mlađe životne dobi na početku veze spremniji za seks, međutim to ne znači da to nije na pameti i njihovim partnericama. Za razliku od pripadnika jačeg spola, žene se to boje priznati javno.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika