07.01.2011. / 15:56

Autor: Nacional.hr

Toshiba objedinjuje najnoviju Intelovu tehnologiju procesora za nove Satellite

Novi modeli nude poboljšani multimedijski doživljaj i doživljaj igranja

Toshiba Satellite A 660Toshiba Satellite A 660Toshiba Computer Systems, odjel u sklopu Toshiba Europe GmbH, danas je najavila nove obnovljene modele svojih prijenosnih računala Satellite A660, Satellite A665, Satellite A665 3D i Qosmio X500. Svi su osnaženi sa Intel 2 generacijom CoreTM procesorima i nude nove poboljšane multimedijske mogućnosti povezivanja s ciljem unapređivanja multimedijske potrošnje i stvaranja multimedijskog doživljaja. Novi modeli prijenosnih računala biti će dostupni tijekom prvog kvartala 2011. diljem Europe, Srednjeg Istoka i Afrike.

Mogućnosti nadogradnje najnovije Intel CoreTM obitelji procesora s ciljem jednostavnijeg stvaranja, upravljanja, dijeljenja i doživljaja multimedijskog sadržaja kao npr. video materijala i fotografija savršeno služi ciljanoj upotrebi Toshiba prijenosnih računala Satellite A660, Satellite A665, Satellite A665 3D i Qosmio X500: namijenjeni su korisnicima koji traže snažno prijenosno računalo koje nudi odličan multimedijski i doživljaj igranja.

Satellite A660 / A665 / A665 3D: moćni hramovi za zabavu
Toshiba dodatno poboljšava mogućnosti povezivanja svojih moćnih hramova za zabavu Satellite A660, Satellite A665 i Satellite A665 3D dodavanjem super-brzog priključka USB 3.0 koji pruža brzinu prijenosa podataka koja je deset puta veća nego kod USB 2.0. Također, podržava funkciju Sleep-and-Charge koja omogućava punjenje baterija mobilnih uređaja dok je prijenosno računalo ugašeno. Novi tanki daljinski upravljač, kompatibilan je sa Windows® Media Center Edition te omogućava daljinsko upravljanje TV1, video i audio sadržajima. I posljednje, ali ne i manje važno, nadolazeće serije Satellite A660 i Satellite A6652 nude Bluetooth® 3.0 sučelje za bežično povezivanje sa periferijama s brzinom od 24 Mbit/s3.

Qosmio X500: napredno prijenosno računalo za igranje
Qosmio X500 ne dolazi samo sa 2 generacijom Intelovih CoreTM procesora nego također sada nudi konverziju iz 2D u 3D i podršku HDMI za prikazivanje 3D filmova (konvertiranim od 3D DVD ili 3D Blu-ray Disc) na TV uređaje s podrškom za 3D. Time dodatno naglašava opredjeljenost Toshibe za promicanje 3D zabave te nudi korisnicima široki raspon 3D povezanih uređaja.

Qosmio X500 sada također ima solidan pogon u hibridnom stanju koji utjelovljuje 500 GB hard diska i 4 GB flash memorije koji omogućava prijenosnom računalu pokretanje unutar sekunde. Dodatno, nudi savršenu kombinaciju kapaciteta i ultra-brzi pristup podacima koji je daleko brži od konvencionalnog hard disk pogona sa 7,200 rpm.

Nova generacija Qosmio X500 sada dolazi sa Bluetooth® 3.0 priključkom za bežično povezivanje sa periferijama sa vrlo velikom brzinom

Vezane vijesti

Što se dogodi na internetu u jednoj minuti?

Što se dogodi na internetu u jednoj minuti?

Intel je zbrojio i analizirao globalni internetski promet. Dobiveni rezultati daju sliku rasta interneta i dinamike korištenja određenih usluga.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika