12.01.2011. / 12:36

Autor: Nacional.hr

Vrhunac zajamčen: 3 savjeta za najbolji seks u životu

Ukoliko je i vaš seksualni život u posljednje vrijeme prilično dosadan, nudimo nekoliko jednostavnih savjeta kako situaciju u spavaću sobu 'dovesti do vrhunca'

Znanstvenici su svojedobno promatrali seksualno iskustvo bračnih parova kroz različite faze njihova života i otkrili su da se kod većine parova kvantiteta samih seksualnih odnosa smanjuje, ali se kvaliteta tijekom godina sve više poboljšava.

Ukoliko je unatoč neizmjernom trudu vaš seksualni život i dalje prilično dosadan, nudimo nekoliko korisnih savjeta kako situaciju u spavaćoj sobi dovesti do vrhunca!

Napustite spavaću sobu
Ukoliko se godinama niste maknuli iz spavaće sobe, krajnje je vrijeme da promijenite lokaciju gdje ćete se seksati s partnerom.

Za početak se uputite prema tuš kabini ili perilica rublja. U kuhinji također postoje mnoga mjesta na kojima vas partner može dovesti do vrhunca, a ne bi bilo loše da se prisjetite kako izgleda seks u automobilu.

Bilješke o seksu
Vjerujemo da i vi kao i većina parova ima svoje skrivene seksualne fantazije. Napišete pet stvari koje vas uzbuđuju, a isto naredite i svojoj boljoj polovici. Usporedite bilješke i krenite u akciju.

Preuzmite inicijativu
Preuzimanje inicijative je odličan način da izrazite svoje želje, a samim time ćete povećati i seksualni užitak. Dakle, najprije odlučite što točno želite u krevetu od svoje bolje polovice, a zatim krenite u ostvarivanje. Partner će vam naravno, pomoći u tome.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

registracija
12/1/11

sistembraker, 12.01.11. 14:39

vau..otkrili ste toplu vodu!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika