14.01.2011. / 11:40

Autor: Nacional.hr

Otvorena Pandorina kutija: Berlusconi uskoro na sudu zbog maloljetne plesačice

Berlusconi je već ranije odbacio optužbe te je kazao kako nema veze sa cijelim slučajem, ali danas iz njegovog ureda nisu željeli komentirati ove informacije

Silvio BerlusconiSilvio BerlusconiNakon što je talijanski Ustavni sud djelomično ukinuo zakon koji omogućava imunitet od sudskog progona premijeru Berlusconija, već počinju prva nagađanja o mogućim procesima protiv njega.

Kao prvi na red bi mogao doći proces koji se protiv Berlusconija vodi jer je na njegovim zabavama bila prisutna maloljetna plesačica, javlja Reuters.

Istraga protiv Berlusconija bavi se navodima da je talijanski premijer nezakonito intervenirao kako bi dotičnu plesačicu izvukao iz zatvora gdje je bila nakon što je uhvaćena u krađi. Isto tako istraga će pokazati je li u cijelom slučaju riječ i o maloljetnoj prostituciji.

Berlusconi je već ranije odbacio optužbe te je kazao kako nema veze sa cijelim slučajem, ali danas iz njegovog ureda nisu željeli komentirati ove informacije.

Slučaj Karime El Mahroug, marokanske plesačice poznate pod umjetničkimk imenom Ruby, u javnost je izašao prošlog listopada. Berlusconi je priznao da poznaje Ruby koja je izjavila da joj je bilo plaćeno sedam tisuća eura nakon što je bila na jednom od premijerovih tuluma.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika