16.01.2011. / 09:12

Autor: Nacional.hr

Novi početak: 5 znakova da ste preboljeli razvod

Ukoliko ste se i vi, na žalost, svojedobno našli u takvoj situaciji, donosimo 5 znakova koji otkrivaju da ste preboljeli bivšeg

Gotovo da ne postoji razvedena osoba koja nakon raskida braka nije pala u depresiju. Ovakvo stanje nije nimalo iznenađujuće budući da je samopouzdanje nakon prekida na najnižoj mogućoj razini.

Ukoliko ste se i vi, na žalost, svojedobno našli u takvoj situaciji, donosimo 5 znakova koji otkrivaju da ste spremni na novi početak!

Sretni ste zbog bivšeg partnera?
Sama pomisao da je bivši pronašao partnericu, zna biti prilično uznemirujuća, međutim kada vam takve informacije izmame osmijeh na lice, možete biti sigurni da ste ga preboljeli.

Pronašli ste simpatiju?
Kada počnete razmišljati o muškarcu kojeg ste primjerice nedavno upoznali u omiljenom restoranu, život s bivšim postao je prošlost.

Ne krivite ga za ništa?
Ukoliko s nestrpljenjem iščekujete razgovor s prijateljicom, tijekom kojeg će vaš bivši partner biti glavna tema, na žalost on se još uvijek nije maknuo iz vašeg života.

Sadašnjeg uspoređujete s bivšim?
Upustili ste se u vezu s drugim muškarcem, međutim još uvijek ga uspoređujuete s bivšim, samo je pitanje dana kada će i ova veza puknuti.

Zaboravili ste njegov broj?
Kada zaboravite sve podatke vezane uz bivšeg partnera (broj mobitela, mail ili PIN od bankovne kartice), čestitamo, napokon ste ga izbrisali iz života!

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika