15.02.2011. / 21:42

Autor: Nacional.hr

Mobile World Congress: Samsung predstavio novi, još tanji Galaxy S II

Samsung Galaxy S II tanak (8,49 mm) je i lagan, dual-core pametni telefon koji kombinira iskustvo gledanja bez premca i nevjerojatne performanse

Samsung Galaxy S IISamsung Galaxy S IISamsung Electronics predstavio je na Mobile World Congressu u Barceloni novi mobilni telefon Samsung Galaxy S II, najtanji mobilni telefon u svojoj paleti.

Samsung Galaxy S II koristi AndroidTM 2.3 Gingerbread, najnoviju verziju najbrže rastućeg mobilnog operativnog sustava na svijetu. Sljedeća generacija pametnih telefona uključuje pristup četiri nova Samsungova hub-a za sadržaj i zabavu, koja su besprijekorno integrirana kako bi omogućila trenutni pristup glazbi, igrama, e-čitaču i uslugama društvenih mreža.

„U 2001. godini želimo podići Samsungovo vodstvo na području brzine, zaslona i sadržaja na potpuno novu razinu", izjavio je JK Shin, Predsjednik i voditelj poslovne jedinice Mobile Communications tvrtke Samsung Electronics. „S Galaxy S II, Samsung želi postaviti nove standarde kvalitete gledanja na mobilnom telefonu, snažne performanse te tanak i moderan dizajn."

„Zadovoljni smo što je Samsung ponudio na tržište još jedan uređaj kojeg pokreće Android te koji će omogućiti rast Android ekosustava", izjavio je Andy Rubin, potpredsjednik za inženjering tvrtke Google.

Vezane vijesti

Huawei predstavio svoje uređaje na sajmu Mobile Asia Expo 2012

Huawei predstavio svoje uređaje na sajmu Mobile Asia Expo 2012

Huawei je predstavio verzije mobitela Ascend P1 TD-SCDMA i 2600 mAh XL na sajmu GSMA Mobile Asia Expo 2012 u Šangaju. Ascend P1 TD-SCDMA bit će… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika