28.02.2011. / 14:17

Autor: Hina

Mubaraku i njegovoj obitelji zabranjen izlazak iz zemlje i blokirana imovina

Bivšem egipatskom predsjedniku Hosniju Mubaraku i njegovoj užoj obitelji zabranjen je izlazak iz zemlje, a imovina u Egiptu im je blokirana, doznaje se u ponedjeljak od egipatskog pravosudnog izvora.

Hosni Mubarak sa suprugom Hosni Mubarak sa suprugom Bivšem egipatskom predsjedniku Hosniju Mubaraku i njegovoj užoj obitelji zabranjen je izlazak iz zemlje, a imovina u Egiptu im je blokirana, doznaje se u ponedjeljak od egipatskog pravosudnog izvora.

Uz predsjednika koji je 11. veljače podnio ostavku, ova se odluka odnosi i na njegovu suprugu Suzanu, njihovu dvojicu sinova, Alu i Džamala te njihove supruge Heidi Raseh i Hadigu al-Džamal, po tom izvoru.

Mubarak je otišao s vlasti nakon narodne pobune i predao je vlast vojsci. Kako navodi vlada, nakon toga je napustio Kairo i sklonio se u egipatsko ljetovalište Šarm el-Šeik, na Crvenome moru.

Egipatsko pravosuđe je 21. veljače objavilo da je podnijelo zahtjev za blokadu imovine u inozemstvu bivšeg predsjednika i njegove uže obitelji.

Vezane vijesti

Pianigiani dao ostavku

Pianigiani dao ostavku

Simone Pianigiani dao je ostavku na dužnosti trenera Montepaschija, s kojim je u šest sezona provedenih u klubu osvojio jednako toliko naslova… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika