31.03.2011. / 08:15

Autor: Hina

Austrija: U padu helikoptera jedna osoba poginula

Helikopter austrijskog ministarstva unutarnjih poslova s četiri osobe srušio se u srijedu u jezero u Tirolu, ali su spasilačke ekipe zasad našle samo jedno beživotno tijelo.

Spasioci i dalje tragaju za još troje putnika (Reuters)Spasioci i dalje tragaju za još troje putnika (Reuters)Helikopter austrijskog ministarstva unutarnjih poslova s četiri osobe srušio se u srijedu u jezero u Tirolu, ali su spasilačke ekipe zasad našle samo jedno beživotno tijelo.

Helikopter Eurocopter 135 srušio se u srijedu ujutro u jezero Achensee, 40-ak kilometara sjeveroistočno od Innsbrucka, a uzrok pada zasad je nepoznat.

U helikopteru su bili 41-godišnji pilot i 38-godišnji član posade te 53-godišnji pogranični policajac i njegov 43-godišnji švicarski kolega. Tijelo člana posade pronađeno je ubrzo nakon havarije, a spasioci pretpostavljaju da bi se preostale tri žrtve mogle nalaziti u olupini pod vodom na 80-ak metara dubine.

U potragu za olupinom uključeno je više od 40 ronilaca opremljenih podvodnim kamerama i sonarom.

Vezane vijesti

Bez bitnih promjena u grčkim rezovima

Bez bitnih promjena u grčkim rezovima

Čelnik euroskupine Jean-Claude Juncker je u razgovoru u utorak na austrijskom državnom radiju O1 rekao da neće biti dubinskih promjena u programu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika