25.04.2011. / 13:04

Autor: Nacional.hr

Pahor u problemima: Slovensku vladu podupire tek 14,1 posto birača

Ključni događaj u političkom životu Pahorove vlade, mirovinska reforma, koja je označena kao biti ili ne biti za njen opstanak, vjerojatno ne bi prošla na referendumu. Dobila bi potporu samo trećine ispitanika

Borut PahorBorut PahorSve je izglednije kako će se na čelu Slovenije dogoditi ozbiljne promjene. Koalicijska vlada, na čelu s premijerom Borutom Pahorom iz tjedna u tjedan bilježi sve manju potporu građana, ali i koalicijskih partnera.

Prema istraživanju javnog mnijenja koje je provela agencija Ninamedia za Pop TV, tek 14,1 posto ispitanika podupire aktualnu slovensku vladu, odnosno s njenim potezima ne slaže se 82 posto ispitanika.

Ključni događaj u političkom životu Pahorove vlade, mirovinska reforma, koja je označena kao biti ili ne biti za njen opstanak, vjerojatno ne bi prošla na referendumu. Dobila bi potporu samo trećine ispitanika.

Najpopularniji političar i dalje je predsjednik Slovenije Danilo Türk, dok je premijer Pahor pao na 21. mjesto.

Vezane vijesti

Pahor izgubio, na čelu Socijalnih demokrata Igor Lukšič

Pahor izgubio, na čelu Socijalnih demokrata Igor Lukšič

Slovenski Socijalni demokrati (SD) na izbornom su kongresu u Kočevju u subotu za svog novog predsjednika izabrali Igora Lukšiča koji je u drugom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika