30.04.2011. / 16:45

Autor: Hina

Pobunjenici odbili Gadafijave pregovore: 'Nema više kompromisa'

"Prošlo je vrijeme kompromisa", rekao je Abdel Hafiz Goga, glasnogovornik Prijelaznog vijeća u reakciji na govor libijskog čelnika u kojem je izjavio da neće odstupiti s vlasti i pozvao Pariz i Washington na pregovore o izlasku iz krize

ReutersReutersNacionalno prijelazno vijeće, politički organ libijskih pobunjenika, odbacilo je u subotu poziv vođe Moamera Gadafija na pregovore za izlazak iz krize, tvrdeći da on nema nikakvo pravo odlučivati o budućnosti Libije.

"Prošlo je vrijeme kompromisa", rekao je Abdel Hafiz Goga, glasnogovornik Prijelaznog vijeća u reakciji na govor libijskog čelnika u kojem je izjavio da neće odstupiti s vlasti i pozvao Pariz i Washington na pregovore o izlasku iz krize.

Goga je istaknuo da libijski "narod ne može zamisliti ni prihvatiti Libiju u kojoj bi Gadafijev režim imao neku ulogu".

Vezane vijesti

Izaslanstvo ICC-a u Libiji

Izaslanstvo ICC-a u Libiji

Predstavnici Međunarodnoga kaznenog suda (ICC) doputovali su u Libiju kako bi osigurali oslobađanje svojih kolega koji su zatočeni prošlog tjedna,… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 30.04.11. 22:53

"Goga je istaknuo da libijski "narod ne može zamisliti ni prihvatiti Libiju u kojoj bi Gadafijev režim imao neku ulogu".

Mi se vidi kak ovaj goga (ma kaj to značilo) lupeta gluposti - pa velika večina Libijaca je uz Gadafija i da nema koljača engleza, francuza, talijana i amera goga i njegovi plačenici bi već davno bili iza rešetaka!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika