01.05.2011. / 22:16

Autor: Hina , Nacional.hr

Čelnik libijskih ustanika žali zbog ubijenog Gadafijeva sina i troje unuka

U zračnom napadu na Gadafijevu rezidenciju rano u nedjelju poginuo je njegov najmlađi sin Saif al-Arab i troje unučadi. Tu je vijest objavila libijska vlada, a strani je izvori dosad nisu potvrdili

Foto: ReutersFoto: ReutersČelnik libijskih ustanika Mustafa Abdel Džalil izjavio je u nedjelju da osjeća bol i tugu za svakom žrtvom pa tako i za sinom i unučadi svog protivnika Moamera Gadafija, ali je njega okrivio za nasilje u zemlji.

U zračnom napadu na Gadafijevu rezidenciju rano u nedjelju poginuo je njegov najmlađi sin Saif al-Arab i troje unučadi. Tu je vijest objavila libijska vlada, a strani je izvori dosad nisu potvrdili.

"Osjećamo bol i tugu zbog krvoprolića, čak i kada se napada Gadafijeva kuća, kao sinoć. Osjećamo bol za svaku nepravednu žrtvu", rekao je Abdel Džalil. "Ali krv njegovih sinova nije ništa dragocjenija od krvi drugih Libijaca i Libijki", dodao je i proglasio ga krivcem za građanski rat u Libiji.

"On je bombardirao naše gradove i sela, on je prolijevao krv i ubijao djecu", rekao je Abdel Džail u razgovoru za televiziju Al-Džaziru.

Vezane vijesti

Mubarak klinički mrtav?

Mubarak klinički mrtav?

Iz Egipta stižu posve oprečne informacije o zdravstvenom stanju bivšeg predsjednika Hosnija Mubaraka, pa je tako nacionalna agencija MENA objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika