17.05.2011. / 17:28

Autor: Hina , Nacional.hr

Supruga bivšeg predsjednika Mubaraka na slobodi

Uprava za nezakonito stečenu imovinu, koja ovisi o ministarstvu, "odlučila je osloboditi Suzanne Mubarak nakon što je predala državi svu svoju imovinu u bankama u Egiptu - 24 milijuna egipatskih funti (četiri milijuna američkih dolara)"

ArhivaArhivaSupruga bivšeg egipatskog predsjednika Hosnija Mubaraka Suzanne oslobođena je u utorak iz kućnog pritvora nakon što je predala svoju imovinu državi, objavilo je ministarstvo pravosuđa u priopćenju.

Uprava za nezakonito stečenu imovinu, koja ovisi o ministarstvu, "odlučila je osloboditi Suzanne Mubarak nakon što je predala državi svu svoju imovinu u bankama u Egiptu - 24 milijuna egipatskih funti (četiri milijuna američkih dolara)".

U priopćenju se ne spominje jamčevina, suprotno onome što je ranije spominjao jedan egipatski sudski izvor.

Suzanne Mubarak (70) stavljena je prošli tjedan u kućni pritvor u bolnici u Šarm el-Šeiku, gdje se liječi nakon srčanih problema, u sklopu istrage o njezinoj imovini. Ministarstvo je priopćilo da se istraga nastavlja.

Bivši predsjednik Hosni Mubarak (83) također se nalazi u kućnom pritvoru u toj bolničkoj ustanovi ljetovališta na Crvenom moru, gdje je primljen također zbog srčanih problema.

Vezane vijesti

Mubarak klinički mrtav?

Mubarak klinički mrtav?

Iz Egipta stižu posve oprečne informacije o zdravstvenom stanju bivšeg predsjednika Hosnija Mubaraka, pa je tako nacionalna agencija MENA objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika