Objavljeno u Nacionalu br. 810, 2011-05-24

Autor: Robert Bajruši

NOVI SUSRET S ČELNIKOM NAJVEĆE SVJETSKE SILE

Obama i Josipović sastaju se u Varšavi

IVO JOSIPOVIĆ govorit će na
plenarnoj sjednici 17. sastanka predsjednika srednje EuropeIVO JOSIPOVIĆ govorit će na plenarnoj sjednici 17. sastanka predsjednika srednje EuropeIvo Josipović ovoga bi se tjedna u Varšavi trebao susresti s američkim predsjednikom Barackom Obamom, doznaje Nacional. Josipović će sudjelovati na 17. sastanku na vrhu predsjednika srednje Europe, na koji su pozvani predsjednici 21 zemlje, a na radnoj večeri pridružit će im se i Barack Obama. Hrvatski predsjednik će govoriti na plenarnoj sjednici i održati bilateralne susrete na margini skupa, a u hrvatskoj diplomaciji očekuju da će se susresti i s predsjednikom SAD-a.

Za pretpostaviti je da će Josipović iskoristiti priliku i pokušati steći još jaču podršku SAD-a za završetak pregovora Hrvatske s Europskom unijom do kraja lipnja. Osim toga, moguće je da će Josipović s Obamom razgovarati i o situaciji u regiji, naročito BiH gdje već mjesecima traju napetosti oko formiranja nove vlade i prijetnji vodstva Republike Srpske oko organizacije referenduma o samostalnosti.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

registracija
9/8/09

vinko12, 24.05.11. 01:58

Ajde HDZ i premijerko, jeste komunjare ali niste boljsevicko smece kao SDP-HNS opozicija
ovaj na slici ,
Vidite da nas ova europska udruzena banda (koja je korupcirana do grla, sve sami lopovi do lopova, koji primaju mito ispod stola, polozaje, promocije, sto mi nemozemo ni zamisliti).
Zato premijerko budi hrabra i postvi toj mafiji iz EU ultimatum:
1. Definirajte rok ili odbijamo clanstvo u EU.

2. Tuzba sudu protiv VB za sudjelobvanje i pomaganje velikosrpskim agresorima i njihovim ciljevima u RH i BIH. i velike zrtve koje su posljedica podrzavanja agresora.

3. Tuzbu sudu protiv Velike Britanije za sudjelovanje u jugokomunistickom genocidu i megazlocinu poslije WWII.

Tako bi se ponasala prava pravna i samostalna drzava.

Dokazimo da nismo britanska kolonija i politicki kolonijalni robovi


registracija
5/3/10

starimudrac, 24.05.11. 08:20

vinko, ne bu dobro. siva veli da bu zabranila droge, a kaj buš onda?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika