06.07.2011. / 15:04

Autor: Nacional.hr

Damjan Rudež, Hrvoje Kovačević i Josip Sesar u Ciboni

Damjan Rudež je rekao kako mu je dolazak u Cibonu bila prva opcija, tvrdeći kako nije bilo pravog kontakta sa Zagrebom

Damjan Rudež i Hrvoje KovačevićDamjan Rudež i Hrvoje KovačevićCibona je predstavila dvoje do nedavno Cedivitina košarkaša, Damjana Rudeža i Hrvoja Kovačevića, omladinski pogon kluba vodit će Josip Sesar.

Rudež je potpisao jednogodišnji ugovor, a Kovačević je dogovorio suradnju na dvije godine, prijelaz u novi klub okarakterizirali su kao priliku za korak unaprijed. "Veliko mi je zadovoljstvo što sam došao u Cibonu, svakom igraču je cilj doći do ove stepenice. Ovo je klub s najvećom tradicijom u nas", izjavio je Našičanin Kovačević, 25-godišnji 190 cm visoki šuter, dodajući kako je kod prijelaza iz Cedevite u novi klub presudilo obećanje da će dobiti veću minutažu na terenu.

Damjan Rudež je rekao kako mu je dolazak u Cibonu bila prva opcija, tvrdeći kako nije bilo pravog kontakta sa Zagrebom. "Ne mogu nego biti prezadovoljan s potpisom za Cibonu, drago mi je da smo se dogovorili i da iz četvrtog pokušaja dolazim u ovaj klub, nakon što smo se dosad nekoliko puta mimoilazili", kazao je 25-godišnji Zagrepčanin.

"Zahvalio bih predsjedniku Lovriću, direktoru Antunoviću i Nikši Prkačinu što su mi ukazali povjerenje. Bit će dosta posla, ali očekujem da ćemo početi i s 'proizvodnjom' u našem omladinskom pogonu", izjavio je Josip Sesar.

Vezane vijesti

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Dosadašnji napadač londonskog Chelseaja, 34-godišnji bjelokošćanski nogometaš Didier Drogba, priključio se Shanghai Shenhui, kineskom klubu svog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika