28.07.2011. / 11:40

Autor: Totalsport

Caja Laboral potpisala Bjelicu

U klubu iz Vitorije odlučili su se na njegovo dovođenje kao zamjenu za centra hrvatske reprezentacije Stanka Baraća koji će od sljedeće godine braniti boje Efes Pilsena

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaCrnogorski košarkaški reprezentativac Milko Bjelica (27) novi je igrač Caje Laboral. U redove baskijskog kluba dolazi iz Lietuvos Rytasa u kojem je proveo posljednje tri godine, a potpisao je dvogodišnju suradnju.

Bjelica može igrati na poziciji krilnog centra i centra, a prošle je sezone u 16 euroligaških utakmica ostvarivao prosjek od 12.3 koša, 4.7 skokova i 1.6 asistencija. Caja Laboral bit će mu četvrti razkličiti klub u karijeri nakon Kölna, Braunschweiga i Crvene zvezde.

U klubu iz Vitorije odlučili su se na njegovo dovođenje kao zamjenu za centra hrvatske reprezentacije Stanka Baraća koji će od sljedeće godine braniti boje Efes Pilsena.

Vezane vijesti

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Dosadašnji napadač londonskog Chelseaja, 34-godišnji bjelokošćanski nogometaš Didier Drogba, priključio se Shanghai Shenhui, kineskom klubu svog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika