28.07.2011. / 12:31

Autor: Totalsport

Sissoko iz Juventusa u PSG

Izuzev PSG-a interes za kupnjom malijskog veznjaka pokazali su i Stoke City i Real Sociedad, ali je ponuda pariškog kluba bila najkonkretnija

Momo Sissoko (Wikipedia)Momo Sissoko (Wikipedia)Prema napisima talijanskih medija, postignut je dogovor oko transfera malijskog nogometnog reprezentativca Moma Sissoka (26) iz Juventusa u PSG.

Vjeruje se da je transfer "težak" sedam milijuna eura, a da bi Sissoko svakog trenutka trebao potpisati trogodišnju suradnju.

Sissoko je stigao u Juventus 2008. godine iz Liverpoola uz odštetu od 11 milijuna eura, a otad je odigrao 71 utakmicu u Seriji A. Izuzev PSG-a interes za kupnjom malijskog veznjaka pokazali su i Stoke City i Real Sociedad, ali je ponuda pariškog kluba bila najkonkretnija.

Sissoko bi tako trebao postati šesto pojačanje pariškog kluba u ljetnom prijelaznom roku nakon Jeremyja Meneza, Milana Biševca, Kevina Gameira, Blaisea Matuidija i Nicolasa Doucheza.

Vezane vijesti

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Dosadašnji napadač londonskog Chelseaja, 34-godišnji bjelokošćanski nogometaš Didier Drogba, priključio se Shanghai Shenhui, kineskom klubu svog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika