28.07.2011. / 19:52

Autor: Hina

Mladi socijaldemokrati svijeta suspendirali Dodikovu mladež

Svjetsko udruženje socijaldemokratske mladeži (IUSY) suspendiralo je u četvrtak mladež Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorada Dodika na sjednici održanoj u Austriji, izvijestili su iz SDP-a BiH.

Milorad DodikMilorad DodikSvjetsko udruženje socijaldemokratske mladeži (IUSY) suspendiralo je u četvrtak mladež Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorada Dodika na sjednici održanoj u Austriji, izvijestili su iz SDP-a BiH.

"Na sjednici u Atterseeu, Predsjedništvo je podržalo prijedlog Nadzornog povjerenstva za suspenziju mladih SNSD-a, koji je Svjetsko vijeće IUSY-a velikom većinom i usvojilo", navodi se u priopćenju iz Foruma mladih SDP-a BiH, koji je punopravni član te svjetske socijaldemokratske organizacije.

"Današnja odluka o suspenziji mladih SNSD-a iz IUSY-a, nakon što im je Kongres IUSY-a prošle godine odbio zahtjev za punopravnim članstvom, šalje jasnu poruku da svjetska ljevica neće tolerirati desničarske stranke koje sebe nazivaju socijaldemokratskima, kao što je to slučaj sa SNSD-om", ističe se u priopćenju Foruma mladih SDP-a BiH čije je izaslanstvo sudjelovalo na sjednici u Austriji.

SNSD je već prije suspendiran iz članstva u Socijalističkoj internacionali na sjednici Vijeća te najveće svjetske asocijacije stranaka socijaldemokratske orijentacije.

Vezane vijesti

Dodik se miješa u koalicijske pregovore u Beogradu

Dodik se miješa u koalicijske pregovore u Beogradu

Pregovori DS-a i SPS-a već nekoliko dana tapkaju na mjestu. Iako je matematika na njihovoj strani, u pokušaje formiranja nove srbijanske vlade sada… Više

Komentari

registracija
7/1/11

djani, 28.07.11. 21:12

Ne samo suspendirati te fašiste nego i IZOLIRATI dok zločince ne pohvataju,imaju oko 6 tisuća krvnika po toj rep ŠUMSKOJ koji se slobodno šeću,a Hrvate ne vraćaju nazad.

STOKA......


registracija
7/1/11

djani, 28.07.11. 21:15

Što se čeka sa ukidanjem fašističje rep šumske?


registracija
7/1/11

djani, 28.07.11. 21:16

Tko u RH dila proizvode sa natpisom rep šumska?

tko god,crko!!!!!!!!!!!!!!!!!1


registracija
22/4/11

adaukrina, 28.07.11. 22:20

slusaj ti stoko muslimanska , nikada vam posavina nece oprostiti zlocine ucinjene u ime hrvata sada se krijete po hrvatskoj ali necete dugo majku vam je-bem lojavu to ti je pozdrav od tuleka
ti stoko djani naravno bali-jska


registracija
7/1/11

djani, 29.07.11. 07:41

slušaj ti pičko,bio sam dio bojovnika koji te progonio do pakla,i zato pazi kad i što i gdje pričaš,imbecilu šiljate glave poturico jel ti jasno,mršššš u štenaru jasenovačku,mrššššš.

Sve ste izgubili ,još Banjaluka i Vojvodina.

Krajina vam je prisjela,Oluja veličanstvena isčupala vam KORIJENJE,nema višer privilegija i šugoslavije nanu ti čedinu ako uopćče znaš tko ti je mater,vanbračno smeće.
još Kosovo i Vojvodina,a banjaluka za desert,to je ionako mali problem.
Ali ocrnjivat vas kao ubojice treba uviek i zaviek!
Ili se pokloni ili ukloni,jasno!


registracija
7/1/11

djani, 29.07.11. 07:42

još adaukrina možeš da kenjaš jedino po netu ,hahaha


registracija
9/10/10

diferencijal, 29.07.11. 08:43

Ne mogu oni Dodi ništa, Srpska je sve jača i ide prema neovisnosti i prirodno spajanju svojoj matici.
Kao Hrvat, pozdravljam to i ponovnu uspostavu RHB.


registracija
7/1/11

djani, 29.07.11. 11:45

diferencijal,ti budi na proglašenju neovisnosti rep šumske hahahaaa,a ja na cjelovitoj Bosni gdje će TAKVI hrvati izumrijeti ,a pravi hrvati su zbog tebe i Bobana nestali iz banjaluke najmračnijeg diela svieta

Za dom!!!!1


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika