31.07.2011. / 19:53

Autor: Nacional.hr

Dodik ponovno provocira

'BiH ne može bez Republike Srpske, ali RS može bez BiH'

"BiH ne može bez Republike Srpske, a uvjeren sam da Republika Srpska može bez BiH", rekao je Dodik

Milorad DodikMilorad DodikMilorad Dodik i dalje potpiruje vatru u Bosni i Hercegovini. Nakon što je entitete u toj federaciji nazvao državama i time ozbiljno naljutio Valentina Inzka, na otvaranju ceste u selu Babić iskoristio je priliku i dodao još malo ulja na vatru.

"Ne želimo priču koju nam stalno plasiraju, o nekoj 'normalnoj BiH', koja je za neke normalna, a za nas nije", rekao je Dodik i dodao kako ne želi snažno prisustvo Turske jer on podržava Bošnjake, prenosi Dnevni Avaz.

Okupljenima je rekao kako je Republika Srpska, na čijem je čelu, sad stabilna i "najvažniji faktor u BiH".

"BiH ne može bez Republike Srpske, a uvjeren sam da Republika Srpska može bez BiH", rekao je Dodik te dodao kako on nije političar koji želi izazivati nestabilnosti, već želi da se RS ostavi na miru da se razvija kako on misli da treba.

Nije propustio osvrnuti se na stanje na Kosovu i Deklaraciju o Kosovu koje je donio parlament Srbije. Dodik tako smatra kako pitanje Kosova nije riješeno te je ponovio kako Republika Srpska ne može podržati Kosovo kao nezavisnu državu.

Dodao je kako će RS po pitanju Kosova pratiti Beograd.

Vezane vijesti

Dodik se miješa u koalicijske pregovore u Beogradu

Dodik se miješa u koalicijske pregovore u Beogradu

Pregovori DS-a i SPS-a već nekoliko dana tapkaju na mjestu. Iako je matematika na njihovoj strani, u pokušaje formiranja nove srbijanske vlade sada… Više

Komentari

registracija
9/10/10

diferencijal, 01.08.11. 02:29

Dodo care, svaka ti je zlatna, živila HercegBosna i Republika Srpska.


registracija
1/8/11

brigitka3, 01.08.11. 05:54

republika srpska nema niti jedan kvalitetni energetski objek. svedeni su na proizvodnju papričica i šljiva. TE-kakanj proizvodi više el-energije od svih njihovih višegrada i ostalih. da nije majke srbije odavno bi umrli od gladi


registracija
3/9/10

vasiona55, 01.08.11. 08:30

Milorade, svatko bez svakoga može. Čak se i bez tebe može, ma kako nevjerojatno to tebi zvuči. Znam da će bez tebe i tvojih istomišljenika biti bolje u BiH. Živi bili pa vidjeli.


registracija
7/1/11

djani, 01.08.11. 19:32

milorade ,mogao bih na traktor ako si koji ukradeni kupio od braće pravoslavaca iz usrane krajine koji su sad po rep šumskoj,nećete dugo,popit ćete KAFU gorku za sve


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika