08.11.2011. / 13:25

Autor: Hina

'Ne mogu podnijeti Netanyahua, on je lažac'

Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy rekao je tijekom privatnog razgovora za vrijeme summita G20 američkom predsjedniku Baracku Obami da mu je dosta izraelskog premijera Benjamina Netanyahua i da ga drži lašcem.

Barack Obama i Nicolas SarkozyBarack Obama i Nicolas SarkozyFrancuski predsjednik Nicolas Sarkozy rekao je tijekom privatnog razgovora za vrijeme summita G20 američkom predsjedniku Baracku Obami da mu je dosta izraelskog premijera Benjamina Netanyahua i da ga drži lašcem.

Ovu primjedbu su čuli novinari koji su pratili skup ali o njoj nisu odmah javili. "Ne mogu podnijeti Netanyahua, on je lažac", rekao je Sarkozy Obami tijekom razgovora s američkim predsjednikom koji ga je ukorio zbog potpore palestinskom članstvu u UNESCO-u.

Reutersov izvjestitelj bio je među novinarima koji su čuli primjedbu francuskog predsjednika i može potvrditi istinitost navoda koje je danas u Francuskoj objavio jedan internetski portal.

Obama mu je odgovorio da mora redovito surađivati s izraelskim čelnikom čak i ako mu se on ne sviđa.

Vezane vijesti

Što muči svjetske velesile

Što muči svjetske velesile

Pred odlazak na summit skupine 20 najrazvijenijih zemalja svijeta (G-20) u Los Cabos (Cabo San Lucas, Baja California Sur), u Meksiko - njemačka… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika