29.11.2011. / 18:23

Autor: Hina

'HDZ će izgraditi Pelješki most'

Predsjednica Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Jadranka Kosor danas je na predizbornom skupu u Stonu izrazila uvjerenje da će HDZ pobijediti na izborima i da će građani nagraditi ono što je učinjeno u protekle dvije godine.

Jadranka KosorJadranka KosorPredsjednica Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Jadranka Kosor danas je na predizbornom skupu u Stonu izrazila uvjerenje da će HDZ pobijediti na izborima i da će građani nagraditi ono što je učinjeno u protekle dvije godine.

HDZ je u povijesti pokazao da je najjači kad je najteže, stoga ne posustajemo, nego nastavljamo još jače, čvršće i žešće do pobjede, naglasila je Jadranka Kosor.

Dodala je kako je u protekle dvije godine obavljen velik posao. Uspješno smo se borili s krizom, završili pregovore s Europskom unijom, uspješno se borili protiv korupcije i pokazali da smo najjači kad je najteže, istaknula je predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor.

Na ovim izborima, ocijenila je, cilj mnogih nije da HDZ izgubi, nego da nestane s političke scene.

Predsjednica HDZ-a kazala je kako će HDZ izgraditi pelješki most, taj veliki strateški projekt, upozorivši da Zoran Milanović i Radimir Čačić iz Varaždina i Zagreba ističu kako pelješki most ne treba graditi, ali neka dođu malo živjeti na Pelješac.

Na predizbornom skupu HDZ-a u Stonu predstavili su se kandidati u X. izbornoj jedinici.

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

registracija
12/11/11

Janko1979, 29.11.11. 19:36

odakle im 268 miliona eura

Europska investicijska banka, u vlasništvu 27 zemalja Europske unije, neće financirati gradnju Pelješkog mosta, projekta koji se spominjao kao nužnost u pristupanju Hrvatske EU i schengenskoj zoni.

Ulaskom Hrvatske u Uniju, pa zatim i u schengenski prostor, ukinule bi se unutarnje granične kontrole i nesmetani protok ljudi između Hrvatske i članica, pa bi se zapravo granica Unije pomaknula na granične prijelaze između Hrvatske i BiH.

Gradnjom Pelješkog mosta zaobišao bi se problematičan bosansko-hercegovački teritorij kod grada Neuma.

"Smatramo da Hrvatska i BiH moraju preko nekog ugovora o regionalnoj suradnji riješiti pitanje granice. Taj projekt ne uklapa se u dugoročnu viziju EU, odnosno zemlje regije trebale bi jednog dana postati članice pa takvi projekti nemaju smisla", odgovorio je na pitanje www.banka.hr dopredsjednik EIB-a Matthias Kollatz - Ahnen.


registracija
7/7/11

gadovi, 30.11.11. 14:33

Je, 220 000 članova će samodoprinosom osigurati financijska sredstva i dobrovoljnim radovima istih bit će izgrađen most. Mo'š mislit.
Prije će biti da će to sve platiti narod uključujući i proviziju od 10 000 000 EUR nekom HDZ-ovom banditu. Toliko o financijama.
A što se općenito gradnje tiče, svjedoci smo deindustrijalizirane zemlje. Toliko o dostignućima HDZ-a i njihovoj gradnji.
Prebačaji su ostvareni jedino u privilegiranim mirovinama , u registru branitelja i u popisu birača.
Tko ovo ne shvaća neka zatraži stručnu psihijatrijsku pomoć jer mu nema spasa.


registracija
14/11/11

salama, 02.12.11. 01:03

Ostace dovoljno betona za nove Remetince.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Top teme

Izbor urednika