30.11.2011. / 17:30

Autor: Hina

Opačić i Dalić imaju "kabinetski pristup politici"

Izborni stožer HSS-a, reagirajući na priopćenje Milanke Opačić (SDP) i izjave Martine Dalić vezano uz izbornu kampanju Božidara Pankretića u VII. izbornoj jedinici, poručuje da obje imaju "kabinetski pristup politici" koji je nepoznat HSS-u.

Martina DalićMartina DalićIzborni stožer HSS-a, reagirajući na priopćenje Milanke Opačić (SDP) i izjave Martine Dalić vezano uz izbornu kampanju Božidara Pankretića u VII. izbornoj jedinici, poručuje da obje imaju "kabinetski pristup politici" koji je nepoznat HSS-u.

Prva na listi Kukuriku koalicije za VII. izbornu jedinicu Milanka Opačić u današnjem je priopćenju, među ostalim, navela kako se Božidar Pankretić spustio ispod razine dobrog ukusa u očajničkom pokušaju da prijeđe prag u toj izbornoj jedinici, a prva na listi HDZ-a za tu jedinicu Martina Dalić jučer je izjavila da Božidar Pankretić "vodi neprihvatljivu i nekorektnu kampanju".

"U oba slučaja radi se o kabinetskom pristupu politici, koji je nama iz HSS-a nepoznat, te vjerujemo da će birači prepoznati naš dosadašnji rad i glasati za listu broj 12", ističu HSS-ovci pozivajući Milanku Opačić, kao i jučer Dalić, da objavi projekte koje je predlagala i pomogla Karlovačkoj županiji te sve slike s terena gdje je mukotrpno radila i obilazila svoje glasače, koji joj "već duži niz godina omogućavaju pristojna primanja i benificije".

Kukuriku koalicija na svojoj listi u prvih osam mjesta nema stanovnika Karlovačke županije pa je razumljivo da se ljute na listu broj 12 koja ima pet kandidata s područja Karlovačke županije.

Na listi Kukuriku koalicije su kadrovi s Iblerova trga koji su bez izborne baze, nisu prehodali teren po Karlovačkoj županiji niti stavili Karlovčane visoko na listama te im preostaje samo da se ljute kada nemaju rezultate svojeg rada, ističe se u priopćenju HSS-a. Samim time pokazuju koliko im je stalo do problema Karlovačke županije, a i kao opozicija naučili su se svađati, a ne konkretno raditi, navodi se u priopćenju i dodaje da je Božidar Pankretić "kroz svoj život sve poslove obavljao maksimalno profesionalno i davao 100 posto sebe pa je normalno da to daje i rezultate".

HSS podsjeća kako su za Karlovačku županiju napravili mnogo škola, dječjih vrtića, vodovoda i kanalizacija, društvenih domova, asfaltirali ceste i obnavljali crkvene objekte te se time mogu pohvaliti ma koliko nekima to smetalo.

Vezane vijesti

'Neću vratiti mandat'

'Neću vratiti mandat'

Saborski zastupnik Damir Bajs, kojega je Predsjedništvo HSS-a suspendiralo i do danas mu dalo rok da stranci vrati saborski mandat, poručio je da… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 30.11.11. 18:05

Pankretić je u panici jer bi uskoro moglo doći do eksploatacije šljunka iz naših rijeka a ne srpskih.U tom slučaju mu ode provizija iz mita koje je tako fino razradio i pokrio glupim zakonom o zabrani vađenja pijeska na našoj strani.Pa ljudi moji to su milijuni!Tko bi se toga odrekao samo tako?Borba do smrti,između redaka poručuje vrli nasljednik tate ,nepotkupljivog saborskog tribuna HSS-a iz Tuđmanovog razdoblja moći i grabeži.


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 30.11.11. 20:49

Tko spominje vise tu strancicu,platiti ce ceh za suradnju sa lopovima,u to sam uvjeren.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Top teme

Izbor urednika