04.12.2011. / 11:54

Autor: Hina

Glasovanje u BiH protječe bez poteškoća, i dalje mali odziv

Glasovanje za novi saziv Hrvatskog sabora koje se provodi na biračkim mjestima u Bosni i Hercegovini i u nedjelju protječe bez poteškoća, potvrdila je Hini Marijana Mikulić, koodinatorica za provedbu izbora na području BiH.

U Hrvatskoj vlada veće zanimanje za izbore nego u BiH (Foto: Nel Pavletić/PIXSELL)U Hrvatskoj vlada veće zanimanje za izbore nego u BiH (Foto: Nel Pavletić/PIXSELL)Glasovanje za novi saziv Hrvatskog sabora koje se provodi na biračkim mjestima u Bosni i Hercegovini i u nedjelju protječe bez poteškoća, potvrdila je Hini Marijana Mikulić, koodinatorica za provedbu izbora na području BiH.

Svih trideset biračkih mjesta otvoreno je u 7 sati kako je i planirano, a do 10 sati glasovalo je 6900 birača, računajući i one koji su to učinili u subotu.

S obzirom na to da u BiH živi oko 264 tisuće hrvatskih državljana s pravom glasa i dalje je riječ o skromnom odazivu od svega 2,61 posto.

Najviše birača bilo je u Mostaru gdje glasovalo njih 4300, u Sarajevu je glasovalo nešto manje od 1800, u Tuzli 269, a u Banjoj Luci 204 birača.

Sva biračka mjesta u BiH ostaju otvorena do 19 sati.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Top teme

Izbor urednika