05.12.2011. / 00:06

Autor: Nacional.hr

Jadranka Kosor:

Glavno da nas nisu ponizili

"Mi se ničega ne bojimo, jer je ovo stranka čistih ruku. HDZ će na sljedećim izborima ponovno dobiti povjerenje hrvatskih građana. Radit ćemo na tome", kazala je, poručujući na kraju kako je bilo 'nevjerojatno teško'

Photo: Goran Jakuš/PIXSELLPhoto: Goran Jakuš/PIXSELLPredsjednica HDZ-a Jadranka Kosor zahvalila je u izbornom stožeru svim biračima koji su dali glas toj stranci. Praćena glazbenom numerom 'Oj hrvatska mati....', Jadranka je Kosor održala govor u kojem je kazala kako su ovo bili najteži izbori za HDZ, jer su u njih ušli u 'neravnopravnom položaju'.

"Bili su ovo izbori koje je većina medija odavno proglasila završenim. No to nije sve. U vrijeme predizborne šutnje se kršio zakon, a mediji su stajali na stranu naših protivnika", poručila je predsjednica HDZ-a, dodajući kako su 'u apsolutno nemogućim uvjetima za HDZ postigli dobar rezultat'.

"Nismo u potpunosti zadovoljni ali ovo je dobar rezulrat. Glavno je da HDZ nisu stavili na koljena, da ga nisu ponizili, da nisu uspjeli u naumu da HDZ padne na minimalni postotak i da onda polako nestane s političke scene. Mi od ovog trenutka počinjemo raditi za pobjedu na sljedećim izborima", rekla je Kosor. Dodala je kako HDZ čvrsto ostaje na nogama, te da je i u oporbi časno služiti svome narodu.

"Želim poručiti svim članovima HDZ-a, koji su vjerno i strpljivo radili i u ovoj kampanji, da ćemo i dalje ustrajno raditi, ali da nam nitko naše rezultate ne može oduzeti. Nitko nam ne može oduzeti povijesnu činjenicu da smo završili pregovore i osvojili još jedan povijesni cilj: osvojili smo, dragi moji, cilj koji je davno zacrtao Franjo Tuđman - Hrvatsku kao članicu EU. Zahvaljujući našem predanom radu, i zahvaljujući tome što nismo pokleknuli, i kad su nas pokušali rušiti ovi ljevi", rekla je.

Poručila je kako nitko ne može izbrisati činjenicu da je HDZ širom otvorila vrata borbi protiv korupcije i kriminala, obećajući dalje ustrajanje na toj borbi.
Kosor je obećala i da će biti oštra oporba, te da ih u njihovoj borbi nitko neće uplašiti.

"Mi se ničega ne bojimo, jer je ovo stranka čistih ruku. HDZ će na sljedećim izborima ponovno dobiti povjerenje hrvatskih građana. Radit ćemo na tome", kazala je, poručujući na kraju kako je bilo 'nevjerojatno teško'. Zahvalila je i braniteljima.

"U sjećanje na Franju Tuđmanu, želim zahvaliti i hrvatskim braniteljima. Vaša hrabrost u ratu bit će inspiracija za sve nas i dalje. Drago mi je vidjeti vas ovdje večeras. Idemo dalje zajedno raditi", kazala je Jadranka Kosor.

Vezane vijesti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Svijet je u ponedjeljak odahnuo nakon što su na izborima u Grčkoj dan ranije pobijedili pristaše štednje, no tisak upozorava da je svjetsko… Više

Komentari

registracija
5/3/10

starimudrac, 05.12.11. 00:51

skinuli smo joj osmijeh. to vrijedi više od odojka i kištre piva!


registracija
24/11/10

aabar, 05.12.11. 01:57

Treba joj pokazati put ka Remetincu!!


registracija
21/2/11

skyway, 05.12.11. 02:40

Jadna ti utjeha Jaco - ponizila si ti sama sebe toliko da se vise ni prepoznati ne mozes. Pitaj Lovru tko mu je mama!


registracija
24/10/11

klissilk, 05.12.11. 03:02

Tragedija. Koliko li su samo glasova dobili. Nema srece u drzavi kad hdz nakon svega dobiva toliko mandata. Mi smo kao narod jedan veliki neuspjeli abortus. Slavonci su jos jednom pokazali da su glupi, tupi i neupottrebljivi. Licani su definitivno velika greska prirode. Sivoglava kuja nakon svega i dalje laprda. Treba smijeniti Bajica i pozatvarati taj ljudski i moralni sljam.


registracija
12/12/10

112131, 05.12.11. 06:30

Žalosno da ona ne shvaća da su sami sebe ponizili, ili ona ne razumije uopće značenje te riječi.


registracija
5/5/10

katlin, 05.12.11. 07:32

Sve nas koji smo na izborima odabrali neku drugu opciju ponizili su Hrvati koji su dali svoj glas HDZ-u. Pa zar je među nama toliki broj nepoštenih? Fuj!


registracija
7/4/11

ivanovac, 05.12.11. 07:40

Treba biti dostojanstven i u porazu, što ova sivoglava gluperda ni u kojem slučaju nije. U potpunosti je potvrdila svoj politički primitivizam i u jadu nje imala tri čiste čestitati izbornim pobjednicima.
Kako nikada nje pobijedila ni na jednim izborima, za vjerovati da će sada i u HDZ-u dobiti nugu u svoju debelu stražnjicu, i da će je do lansirati do Remetinca.
Drugo nije ni zaslužila. Ivo je s nestrpljenjem čeka, kao i ostala ekipa.


registracija
27/12/06

Skipp, 05.12.11. 08:16

Ne znam - čini mi se da HDZ živi u nekom paralelnom svemiru koji nema doticaja sa ovim našim. Nije lako podnijeti poraz, no kriviti za to sve druge osim sebe i nijednom riječju ne spomenuti "one druge" tj. pobjednike je ispod svakog civilizacijskog nivoa.Kad su ono stajali tamo i pljeskali otužnih faca podsjećali su me na CK KP Kine na kongresu, a g. Šeks na Harkonnena iz Dine. Čini mi se da smo konačno dobili uljuđenu i kulturnu vlast. Ali to da je u Slavoniji HDSSB - selotejp stranka čije je predsjednik ratni zločinac - dobila toliko mandata je definitivno zabrinjavajuće.


registracija
2/6/11

stereo, 05.12.11. 08:17

Nisu niti morali kada ste vi to najbolje radili, a da se ničega ne bojite u to smo sigurni. Vi se čak ne bojite vlastitog naroda nego samo BAHATO 'naprijed'.


registracija
30/9/09

davor12345, 05.12.11. 08:33

To Jacoooooooo! Konačno je stigao četverogodišnji godišnji odmor!


registracija
7/7/11

gadovi, 05.12.11. 10:07

davor12345

Zar samo 4 godine ??


registracija
21/6/11

rosa, 05.12.11. 10:55

Majka Zorka Vlaisavljević vjerovatno se sada preispituje gdje je pogriješila u odgoju svoje seljančice iz Bučja, ali zato je ujak Dušan prezadovoljan kako i koliko je nećakinja uspjela materijalno i moralno srozati Hrvatsku. .


registracija
26/11/09

CH2710, 05.12.11. 10:59

katlin, 05.12.11. 07:32

Sve nas koji smo na izborima odabrali neku drugu opciju ponizili su Hrvati koji su dali svoj glas HDZ-u. Pa zar je među nama toliki broj nepoštenih? Fuj!

--------------------------------------------------------------------------------

Ne samo da su nepošteni prema ostaloj populaciji, a nepošteni su zato jer žive kao paraziti na teret proračuna, nego su i glupi... inače bi shvatili da bi nam svima - pa i njima - bilo bolje da se ta banda definitivno makne - u Remetinec.

Dobro, bar ovu debeloguzu nećemo morati gledati i slušati svaki dan na televiziji i novinama.


registracija
26/11/09

CH2710, 05.12.11. 11:04

112131, 05.12.11. 06:30

Žalosno da ona ne shvaća da su sami sebe ponizili, ili ona ne razumije uopće značenje te riječi.

--------------------------------------------------------------------------------

Narcisti, a ova je to 100% to ne mogu razumijeti... misle da su samo oni u pravu.

Iskreno, čudim se da ovu još nije zveknulo srce od muke.

Ne znam dali je netko sinoć gledao Čobija njoj iza leđa dok je držala govor... taj je garantirano bio pred samim infarktom... a i ostala bratija je doslovce pocrnila u licu od jada i bijede.

Iskreno... baš sam uživao...


registracija
2/1/11

prohujalo, 05.12.11. 11:12

stranka cistih ruku
na celu je krivousti......
bijela dolcevita-pizza maker......
senader......
Jadranka Vlaisavljevic(kosor-ni otac je nije priznao)
pijani Vladimir Seks.....
stvarno strankla cistih ruku.....nemam snage da sve nabrajam........
bolju elitu nebi izabrao ni sam Slobodan Milosevic ....Karadic ili Mladic......


registracija
14/7/11

Trinity, 05.12.11. 11:35

Kako stranka koja je tako vjerno, predano i strpljivo radila, koja je polučila povijesne rezultate, i ostvarila povijesne ciljeve,koja je širom otvorila vrata (i prozore) borbi protiv korupcije i kriminala, može reći da je ostvarila dobar rezultat!?!
Glupačo, "ovi lijevi", a to su svi oni građani (i građanke) koji su im dali svoj glas, upravo jesu uspjeli u svom naumu : osvojili su vlast!!!
A vama hdzu ostaje da se tražite po bespućima povijesne zbiljnosti!!


registracija
3/12/10

Yoda, 05.12.11. 12:11

Gdje nam je vinko12? Nema više: "gazi ih , premijerko..." ha, ha, ha....
Meni se čini da bi trebao promijeniti nick u IQ12 ...


registracija
9/5/10

lolobrigita, 05.12.11. 12:14

Slijedi demontaža,a onda idu zapravo u povijest.


registracija
11/1/10

fluid, 05.12.11. 12:45

Nekultura,bahatost,glupost,klevetanje drugih,dekoncetriranost... i još mnogo mnogo najružnijih epiteta je zaslužila Kosorica i sva njena klika.Sirova i neuljuđena nije čestitala pobjednicima !?Toliki stupanj blesavoće samo je još jedan dokaz o kakvim se spodobama radi.Ti i takvi zombiji vode Hrvatsku već 17 godina.!To je eklatantan prikaz nečega jako bolesnog u hrvatskom narodu.Još ću se dugo pitati kako je to moguće !?Zar u Hrvatskoj mogu na vlasti biti od zla oca i od još gore matere ,i da to hrvatski narod podržava ?Nevjerovatna ali tužna istina. Kukuriku koalicija mora izvući iz ovoga poruku i ukoliko nastave na sličan način,neće uspjeti.Prolazak Lesara je dokaz građanske i radničke obespravljenosti,prevarenosti i pokradenosti.Don Ivan Grubišić je dokaz apsolutnog nedostatka morala u dosadašnjoj politici.Sve to Kosorica i njeni trabanti apsolutno ne žele vidjeti već krivnju prebacuju,pazi sad,na medije !To je totalni nedostatak kulture i čisti bezobrazluk.No sve to i je okosnica i način ponašanja HDZ-ove vladavine i njenih provoditelja.Drago mi je da je HDZ "pao"ali ostaje problem nepoznanica sa načinom vladanja Kukurikavaca kao i što ostaje problem slijepaca koji sačinjavaju HDZ.Zaista je nevjerovatan podatak da HDZ ,nakon svega dobije 45 mjesta u Saboru !!! Bit će perušane a prva na redu bi trebala biti policija pa organi uprave.Najveći kočničari u svom neradu,nepotizmu i silnosti.Ako političari ne shvate da su oni tu radi naroda a ne narod radi njih,greške će biti ponovljene.Dobro je da je "bundžija"Lesar i moralista Grubišić u Saboru.Oni,siguran sam neće šutjeti.A to je dobro i za narod i za kontrolu nove vlasti.HSP Srba je prošao točno kako sam predvidio.Poziv Đapiću u kampanju je čisti promašaj a uspjeh Ruže tomašić to potvrđuje.Žao mi je HSLS-a.Kosor je zaslužio ući u Sabor ali vjerujem da će to u budućnosti uspjeti.Saboru je potrebna i liberalna stranka i pravedna desnica.Barem još izvjesno vrijeme dok se Hrvatska ne demokratizira na višu razinu.Hrvatska je toliko ugrožena dosadašnjom politikom da je potrebno zaštititi ju svim mogućim snagama.Ne iracionalnim već zaista domoljubnim ali pravednim zastupanjem.Uvjeren sam da je to moguće no Hrvati još moraju punu učiti kako da od Hrvatske naprave dugoočekivanu zemlju pravde i prosperiteta.Potencijale imamo ali vođe su nam koma.


registracija
24/4/10

fiorano, 05.12.11. 12:52

Dok zineš kravo....poniziš se.....i da ne zaboravim vrati stan tuđi je.Važno je da te nema iš


registracija
17/4/10

insajder1, 05.12.11. 13:17

Dobar dan Hrvatska! Dovidjena smrade!
P.S Da,sad vrati stan djubre Tudjmansko :)


registracija
7/7/11

gadovi, 05.12.11. 13:28

fluid

Oni koji su glasali za HDZ su u registru.
Njih 500.000 koji. što imaju mirovine, što na njima intenzivno rade (Dr Rubale imaju dosta polsla), plus njihove gospođe koje također imaju svoje dostojanstvo, taman za ustavni zakon, dakle svi takvi su glasali za HDZ i prometnuli se nasuprot narodnim interesima i anulirali sve ono u što smo vjerovali.
Odmah želim reći, spreman sam na žrtvu, ali to je nemoguće bez češljanja Registra.
Najbolje bi bilo na Rakar objavi popis svih "neprirodnih" mirovina uključujući i one iz 2. svjetskog rata.


registracija
18/1/08

ankicascreiber, 05.12.11. 13:50

Zoran Milanović. Milanka Opačić, Biljana Borozan, Željko Jovanović, Nenad Stazić, Zlatko Komadina, Vesna Pusić, na izborima su na vlast došli sve sami srbi! U sloveniji pobijedio srbin Jankovič. Prave Hrvatske i Slovenske stranke nisu prešle ni praga. Veliki Hrvat (pardon 'rvat) Milan Bandić je pred ispadanjem s političke scene. Dražen (nado)Budiša opet izgubio izbore, kao i HSP i HČSP. Da nije HDSSB i Glavaša više ne bi bilo pravih hrvata i rvata u saboru. Kerum kaže da je Hrvat, ali on je sumljiv, da je pravi Hrvat ne bio bio Željko Kerum, već Ante Pasum. Ni Siniša Vuco nije ušao u Sabor.


registracija
19/11/09

vgreser, 05.12.11. 13:55

Možda je ostalo neprimjećeno gđa Kosor je skinula broš kao simbol moći, imam osječaj da se potpuno izgubila u vremenu i prostoru, i da se i dalje ponaša kao uvrijeđena frajla!


registracija
18/1/08

ankicascreiber, 05.12.11. 14:07

najgore prokletstvo koje HR političari mogu dobiti je: neka vam Dražen Budiša i HSS budu koaliciski partneri.


registracija
12/12/10

112131, 05.12.11. 14:40

Fluid svaka vam je na mjestu i u potpisujem sve što ste naveli. HDZ je još i dobro prošao, ali s obzirom na veliki broj povlaštenih i onih koji su se okoristili njihovom vlasti , možda je bilo i za očekivati, ali trebalo da budu potučeni do nogu.


registracija
16/6/10

nosonja, 05.12.11. 17:14

Odavno se nisam ovako dobro osjećao ,......kak bi to lepo pokojni Gumbek rekel – “lakše se diše”. Čestitke svima,ali ako i ovi ne budu valjali....nema veze,pljuvat ćemo i po njima, NITKO NIJE BOGOM DAN,pogotovo ne političari.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Top teme

Izbor urednika