05.12.2011. / 08:55

Autor: Hina , Nacional.hr

Laburisti iznenadili

Noćna mora koja ne ide u Remetinec

"Nikakve pozive ili čestitke ne čekamo", kazao je Lesar, istaknuvši da je sve što su obećali u kampanji njihovo poslanje

Dragutin Lesar Dragutin Lesar Predsjednik Hrvatskih laburista Dragutin Lesar izjavio je nakon ponoći da je osvojenih šest ili sedam mandata u Hrvatskome saboru dokaz da je hrvatska budućnost s Hrvatskim laburistima.

"Nikakve pozive ili čestitke ne čekamo", kazao je Lesar, istaknuvši da je sve što su obećali u kampanji njihovo poslanje.

"Onima koji su mislili da smo za jednokratnu upotrebu želimo sreću, poručio je, dodajući kako će laburisti za vlast biti "otrov kada pogriješe, bit ćemo im za vratom i noćna mora".

"Nikad u Remetincu nitko od naših neće završiti", obećao je Lesar, istaknuvši da se baviti politikom znači pokušati učiniti sve da bude bolje, da se pomogne razvoju države, društva i pojedinca.

Predsjednicima ogranaka svoje stranke poručio je kako mogu slaviti još samo noćas, jer ih već sutra čeka rad i pripreme za lokalne izbore.

Vezane vijesti

'Milanović želi pregaziti sindikate'

'Milanović želi pregaziti sindikate'

Predsjednik Hrvatskih laburista Dragutin Lesar izjavio je danas kako predloženim zakonom o kriterijima za sudjelovanje u tripartitnim tijelima i… Više

Komentari

registracija
20/5/09

BXLCRO, 05.12.11. 09:59

Laburistima 6 mandata ce biti "dovoljno za preokret" u Hrvatskoj ?! Treba se prije odraditi jedan mandat pa da vidis na cemu si!? Po tom pravilu se ponasaju i rade politicari "kapitalisti" u socijalno naprednim zemljama EU !


registracija
2/1/11

prohujalo, 05.12.11. 11:19

ko je pobjednik i koliko dobija mandata u saboru je manje vazno.....bitno je da su lopovi sisli sa vlasti......
mislim da je zadovoljstvo svakog gradanina znati da vise necemo gledati sijedokozu i pijanog sekija.....
sve drugo nije vazno.....


registracija
4/12/11

sincerity, 06.12.11. 20:03

........."Nikakve pozive ili čestitke ne čekamo", kazao je Lesar, istaknuvši da je sve što su obećali u kampanji njihovo poslanje.....

Treba li jos sta dodati? Covjek je sve tako lijepo jednostavno rekao ....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Top teme

Izbor urednika