29.01.2012. / 11:29

Autor: Nacional.hr

Dodik: Draži nam je Beograd od Sarajeva

Republika Srpska sastavni je dio Europe, ali to ne smije smetati suradnji s Rusijom i ostalima

Milorad DodikMilorad DodikPredsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u svom je intervjuu za makedonski list Dnevnik izajvio kako Banja Luka i Beograd surađuju kao partneri, ali i da Republika Srpska više voli Beograd od Sarajeva.

"Svjestan sam da i dalje postoji sterotip da je Republika Srpska genocidna tvorevina, ali mislim da se to tijekom vremena polako razbija", rekao je Dodik i istaknuo kako je izuzetno važno što su uspjeli spriječiti pokušaj ukidanja Republike Srpske i prekrojavanja BiH.

Dodao je kako je budućnost Republike Srpske u europskim integracijama.

"Republika Srpska sastavni je dio Europe, ali to ne smije smetati suradnji s Rusijom i ostalima", istaknuo je Dodik koji je na kraju priznao kako je Jugoslavija bila očigledna greška koja se nije mogla održati, ali ga to ne sprječava da još uvijek osjeća nostalgiju za bivšom državom.

Vezane vijesti

Dodik se miješa u koalicijske pregovore u Beogradu

Dodik se miješa u koalicijske pregovore u Beogradu

Pregovori DS-a i SPS-a već nekoliko dana tapkaju na mjestu. Iako je matematika na njihovoj strani, u pokušaje formiranja nove srbijanske vlade sada… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 29.01.12. 13:41

Dodik,seljačino jedna.Svakom živom je jasno da ta srpska tvorevina koju zovete RS,isključivo postoji iz razloga kompezacije za Kosovo.Zato vas "se pušta"da kao opstajete.Kažeš da se pomalo mijenja percepcija prema toj RS kao genocidnoj tvorevini?Nikada,dodik,nikada se nemože promijeniti istina.RS je genocidna tvorevina i to će ostati i onda kada nestane kao takva .A nestat će.Samo da se slegne prašina oko Kosova.Zato uživaj u svojem feudu dok još možeš.Jednoga dana će je nestati kao takve.Budi siguran.Na zločinu ste nastali i kao takvi ste neodrživi i neprihvatljivi za bilo koga.Niste vi židovi pa da ste važni svijetu.Vi ste tvorevina zločinom i kao takvi nemožete opstati.Živjeti će Srbi na tim prostorima ali kao RS neće opstati.A o ljubavi prema Beogradu,baš si rekao neku novost nepoznatu svakome !


registracija
6/9/11

Vlaisavljević, 29.01.12. 13:58

RS je zločinačka tvorevina,tako je sud presudio. Nikad neću prežaliti što se naši ustaviše pred BL,nikad nije kasno.Nijedan naš Hrvat iz Posavine.....nema nikave uvijete u zločinačkoj RS,presjeći koridor.......pošteni Srbi mogu ostati,ostali pravac Beogradski pašaluk.


registracija
21/4/11

spBN, 29.01.12. 16:30

@Vlaisavljević, a tvoja Bosnia nastala na medu i mlijeku kao i Amerika, Njemacka itd.Pa tko je pobio oko 40 tisuca Srba u BiH i Hrvatskoj?


registracija
21/11/11

PEDJAPAN, 30.01.12. 00:39

Vlaisavljeviću kako je Hrvatska nastala na klasičnom genocidu pročita povelju UN o definiciji genocida bićeti sve jasno a da budem iskren nema nijedne drzave u Evropi koja nije nastala na genocidu ,stvarno jer misliš da bi Srbi stajali dok ih napadaš pa ti si smešan,otrezni se iz bunila koliko ti je ostalo od nezavisne Hrvatske sve se odlučuje u Vašinktonu čak koliko će Balkanski lideri trebovati WC papira,a što se tiče da se neko dobrovoljno zaustavio kod Banjaluke pa ti si lud to je bio dogovor u Dejtonu 49 % teritorije Bosne ,pa kada si hrabar vrati se u posavinu


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika