01.02.2012. / 13:57

Autor: Totalsport

Arsenal posudio Miyaichija, pa doveo Eisfelda

- Vjerujem da će svoj talent koji je u prošloj sezoni iskazivao u Feyenoordu potpuno dokazati u Boltonu - izjavio je za klupsku Internet stranicu Coyle

Ryo Miyaichi (Wikipedia)Ryo Miyaichi (Wikipedia)Mladi japanski nogometaš i član Arsenala veznjak Ryo Miyaichi do kraja sezone igrat će na posudbi u Boltonu, a menadžer "topnika" Arsene Wenger dovršava transfer "novog Götzea".

Prošle sezone Miyaichi je vrlo dobrim igrama u nizozemskom Feyenoordu skrenuo pozornost na svoje nogometne vještine, međutim po dolasku u redove Arsenala samo jednom je zauzeo mjesto na klupi, pa će svoj debi u Premiershipu ostvariti u dresu Boltona gdje će provesti vrijeme na posudbi do kraja sezone. Menadžer Boltona Owen Coyle nije krio zadovoljstvo dolaskom japanskog veznjaka.

- Radi se o vrlo talentiranom i brzom mladom nogometašu. Vjerujem da će svoj talent koji je u prošloj sezoni iskazivao u Feyenoordu potpuno dokazati u Boltonu - izjavio je za klupsku Internet stranicu Coyle.

S druge strane, menadžer Arsenala Wenger vrlo je blizu potpisivanju ugovora s talentiranim 19-godišnjim dosadašnjim članom njemačkog prvaka Borussije Dortmund, Thomasom Eisfeldom. Igrač kojeg smatraju "novim Götzeom" u utorak je obavio liječnički pregled, pa bi do kraja dana trebao biti potpisan i ugovor. Odšteta za Eisfelda se procjenjuje na nešto više od 400 tisuća eura.

Vezane vijesti

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Dosadašnji napadač londonskog Chelseaja, 34-godišnji bjelokošćanski nogometaš Didier Drogba, priključio se Shanghai Shenhui, kineskom klubu svog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika