11.02.2012. / 10:26

Autor: Martina Čizmić

Prekinut promet od sjevera prema jugu

Zbog snježne nepogode od sinoć je bez struje otok Pag i povremeno otok Rab, a zbog lošega vremena djelatnici HEP-a za sad ne uspijevaju popraviti kvar

Snijeg i snažna bura blokirali su prometSnijeg i snažna bura blokirali su prometNove sniježne oborine koje padaju u većem dijelu unutrašnjojsti, ali i na južnom Jadranu i u unutrašnjojsti Dalmacije donijele su i nove probleme u prometu.

HAK je objavio kako je u potpunosti u prekidu promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na smjeru sjever jug i obratno.

Na većini cesta proglašeni su zimski uvjeti. Zabranjen je promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu. Zbog snijega u Istri, na Istarskom ipsilonu obavezna je zimska oprema za sva vozila.

Popis zatvorenih cesta veći je od popisa otvorenih cesta, a zbog jake bure najavljeno je zatvaranje Jadranske magistrale te prekid trajektnog prometa.

Iz HAK-a još jednom upozoravaju vozače da na put ne kreću ukoliko to zaista nije nužno, a ako već moraju ići da obavezno ponesu zimsku opremu.

Državni hidrometeorološki zavod objavio je upozorenje na opasne vremenske pojave. Prvenstveno su pritom upozorili na kišu koja će padati na srednjem Jadranu, a koja bi se zbog jake bure mogla smrzavati na tlu. Također, upozoravaju na orkanske udrare bure, ali i sniježne zapuhe koji bi se mogli stvarati na pojedinim područjima.

Zbog snježne nepogode od sinoć je bez struje otok Pag i povremeno otok Rab, a zbog lošega vremena djelatnici HEP-a za sad ne uspijevaju popraviti kvar.

Orkanska bura, led i posolica ponovno su prouzročili kvarove na električnim postrojenjima u sjeverozapadnome dijelu Zadarske županije pa je oko šest tisuća stanovnika ostalo bez struje.

Južna Istra jutros je pod snijegom, koji je oko tri sata najjače padao na području Pule, Ližnjana i Medulina, a olujna bura uzrokovala je probleme s napajanjem električnom energijom.

Vezane vijesti

Nova trajektna linija kopno - Pelješac u planu od 1. srpnja 2013.

Nova trajektna linija kopno - Pelješac u planu od 1. srpnja 2013.

Od 1. srpnja 2013. godine u planu je otvorenje trajektne linije između kopna i poluotoka Pelješca, namijenjene prvenstveno prijevozu kamiona, najavio… Više

Komentari

registracija
10/2/12

alen1986, 11.02.12. 14:04

Želite da zaradite novac, ali ne želite ići na razgovore? Želite slobodu, ali Vam je potreban stabilan prihod? Želite ostati kući, a da Vam ne izostane zarada? Onda Vam je ovaj posao odgovarajući. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možete zaraditi 50-200$ sedmično. Ako imate više vremena, onda i više. Šta Vam je potrebno: računar, internet, minimalno znanje rada na računaru, ostalo je već do Vas i Vašeg rada. Nije MLM. Za više informacija javite se na e-mail: mema.alen@gmail.com


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika