15.03.2012. / 13:29

Autor: Hina

Gerard Depardieu glumit će Strauss-Kahna jer ga "ne voli"

Francuski glumac Gerard Depardieu pristao je glumiti bivšeg predsjednika MMF-a Dominiquea Strauss-Kahna u filmu Abela Ferrare jer ga "ne voli".

Gerard DepardieuGerard DepardieuFrancuski glumac Gerard Depardieu pristao je glumiti bivšeg predsjednika MMF-a Dominiquea Strauss-Kahna u filmu Abela Ferrare jer ga "ne voli".

"Ne volim ga... pa ću ga glumiti", objasnio je glumac za Švicarsku radio-televiziju.

"Nije drag čovjek i mislim da je, kao i svi Francuzi, pomalo arogantan", rekao je Depardieu. "Ja ni inače baš ne volim Francuze. On je pravi Francuz, arogantan, uobražen, pogodan za glumačku interpretaciju", dodao je.

Depardieu se ne namjerava "unijeti u lik" Dominiquea Strauss-Kahna koji ga "nije ganuo" dok se nalazio na optuženičkoj klupi. "Nikad me nisu mogli ganuti ljudi koji nemaju dostojanstva", rekao je glumac.

Američki redatelj Abel Ferrara najavio je da idućeg ljeta namjerava snimiti film o seksualnom skandalu zbog kojega je bivši predsjednik MMF-a morao odstupiti s dužnosti. Uz Gerarda Depardieua u ulozi Strauss-Kahna, u filmu će se pojaviti i Isabelle Adjani u ulozi njegove žene Anne Sinclair.

Vezane vijesti

Strauss-Kahn tuži Diallo i traži milijun dolara

Strauss-Kahn tuži Diallo i traži milijun dolara

Dominique Strauss-Kahn podnio je tužbu zbog lažnih izjava, klevete i zlouporabe pravosuđa protiv gvinejske sobarice Nafissatou Diallo koja ga je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika