13.04.2012. / 13:56

Autor: Hina

'Zabranjenog okupljanja neće biti'

Ministar pravosuđa Orsat Miljenić izjavio je danas da se, radi održanja pravnog poretka RH, na njezinom teritoriju neće održavati skupovi za koje postoji načelna zabrana, poput za danas najavljenog okupljanja desničara.

Orsat MiljenićOrsat MiljenićMinistar pravosuđa Orsat Miljenić izjavio je danas da se, radi održanja pravnog poretka RH, na njezinom teritoriju neće održavati skupovi za koje postoji načelna zabrana, poput za danas najavljenog okupljanja desničara.

"Pravni poredak u Hrvatskoj će se održati onakav kakav jest, ono što je zabranjeno neće se održati", izjavio je ministar odgovarajući danas u Ministarstvu pravosuđa na novinarsko pitanje hoće li najavljenog okupljanja desničara, unatoč zabrani, ipak biti.

Može se, rekao je, održati skup za koji postoji dozvola, te podsjetio da je najavljeni skup "načelno zabranjen".

"Načelno postoji zabrana skupa, znači skup koji je zabranjen, njega neće biti", zaključio je ministar Miljenić u izjavi novinarima nakon sastanka sa slovenskim ministrom pravosuđa i javne uprave Senkom Plilčaničem.

Vezane vijesti

Vandoren hrabri Miljenića

Vandoren hrabri Miljenića

Ministar pravosuđa Orsat Miljenić i veleposlanik EU-a Paul Vandoren susreli su se danas u sklopu svojih redovitih sastanaka vezano za monitoring… Više

Komentari

registracija
24/7/11

mrvek, 13.04.12. 14:35

tako i treba a ne dopustiti redikulima da rade što hoće. Gotovo je vrijeme kad su "hrvati" bili zaglupljeni ovom ideologijom. Sad je vrijeme za neko drugo vrijeme.


registracija
5/1/07

james, 13.04.12. 14:47

Pozdravljam


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika