04.05.2012. / 08:18

Autor: Nacional.hr

Kerum na rasprodaji

Nakon trgovina, prodao i televiziju

A da splitski gradonačelnik ne stoji najbolje financijski priznao je i sam rekavši kako je uložio milijune eura u hotel Marjan na splitskoj rivi koji još nije dovršen

Željko KerumŽeljko KerumSplitski gradonačelnik i poduzetnik Željko Kerum u posljednjih je tjedan dana ostao bez svojih velikih trgovačkih centara, ali i bez TV-Dalmacije.

Naime, kako piše Slobodna Dalmacija, TV Dalmacija prodana je NeT-u - Nezavisnoj televiziji iz Kutine. O prodaji se mjesecima govorilo u splitskim kuloarima, a u posljednje se vrijeme nagađalo i da je kutinska televizija odustala od kupovine. No, prema svemu sudeći, ugovor je i pak potpisan.

Podsjetimo, sve trgovine iz lanca Kerum dobile su novog vlasnika - Tomislava Mamića, odnosno preuzeo ih je lanac Tommy. U kuloarima se spominje kako je zapravo Kerum prepustio trgovine Mamiću, pod uvjetom da on preuzme i sve dugove.

A da splitski gradonačelnik ne stoji najbolje financijski priznao je i sam rekavši kako je uložio milijune eura u hotel Marjan na splitskoj rivi koji još nije dovršen. Čak je spominjao i prodaju udjela u tom hotelu.

Vezane vijesti

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je kako više ne pregovara s Dankom Končarom oko kupnje i ulaska u projekt hotel Marjan na Zapadnoj obali,… Više

Komentari

registracija
16/1/12

mrtvomore1, 04.05.12. 08:30

A Boga draga šta se ovo događa. Nu.


registracija
23/12/11

jebokomunjare, 04.05.12. 08:32

bolje je u Sabori sjedit nist neradit a primat placu i privilegije...


registracija
6/4/12

elem, 04.05.12. 09:03

To tako ispada kada čovjek hoće progutati više no što mu u usta stane.
Sposoban poduzetnik, sposoban gradonačelnik, sposoban Saborski zastupnik. Sve je to Kerum dobro zamislio, samo ima jedan mali problem. Naime, ovaj saziv Sabora ga zeznuo. Mislio je nakon ovog mandata dočepati se velike mirovine a kad ono ništa. Promijenili Zakon. Jadničak


registracija
9/3/10

nostradurus, 04.05.12. 11:13

Stigla ga je kletva "Dabogda imao pa nemao". Malo šale. Donald Trump je više puta bio na dnu i spasio se. Valjda će i Kerum.
scribd.com/doc/89402033/Financijski-Sustav-i-Novac


registracija
2/4/10

Njofra, 04.05.12. 11:17

He, he ... gledo ja neki dan Ružu vjetrova. Kad je počela onda se i Kerum osjetio prozvanim da se š njimen i š njegovon sekon sprdaju. A sada ispada da Ruža vjetrova spada u novi žanr: dokumentarna sapunica u realnom vremenu!
:-D


registracija
24/7/11

mrvek, 04.05.12. 11:48

Sad ovi djelatnici u Kutini tako skoro neće dobiti plaću koja im ionako kasni oko 6 mjeseci. Jadni ljudi!


registracija
29/4/09

florenz, 05.05.12. 11:47

Za Sabor se prodao HDZ-u, u Sabor ne ide, ali rasprodaje imovinu kao na buvljoj pijaci. Kad više neće imati Spličane kao njihov tajkun "u šaci", ode i gradonačelništvo pa više neće moći kao gradobnačelnik namještati poslove sebi kao tajkunu. A onda će prestati "sekino" predsjedanje gradskom skupštinom. Šteta, jedna zabava u politici - manje.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika