08.05.2012. / 19:19

Autor: Hina

Timošenko će u srijedu prekinuti štrajk glađu

Bivša ukrajinska premijerka Julia Timošenko će u srijedu prekinuti štrajk glađu koji je počela 20. travnja u znak prosvjeda protiv nasilja u zatvoru, objavila je u utorak njezina kći Evgenija.

Julija TimošenkoJulija TimošenkoBivša ukrajinska premijerka Julia Timošenko će u srijedu prekinuti štrajk glađu koji je počela 20. travnja u znak prosvjeda protiv nasilja u zatvoru, objavila je u utorak njezina kći Evgenija.

Njemački liječnik Lutz Harms, koji je stigao u Ukrajinu pomoći će njenoj majci prekinuti štrajk glađu", rekla je Evgenija Timošenko nakon što je posjetila majka u zatvoru. Procedura će trajati desetak dana, možda i dva tjedna, nakon čega će početi liječnje njezinih leđa.

Timošenko je pristala da ju u srijedu prebace u bolnicu u Harkovu pod uvjetom da ju liječi njemački liječnik koji će stalno ostati uz nju, precizirala je njena kći.

Vezane vijesti

Ukrajina odbacuje molbe EU-a oko Timošenko

Ukrajina odbacuje molbe EU-a oko Timošenko

Ukrajinski premijer Mikola Azarov odbacio je u srijedu kritike Zapada na tretman zatočene bivše premijerke Julije Timošenko kao "neopravdane", dajući… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika