Objavljeno u Nacionalu br. 354, 2002-08-28

Autor: Nacionalova redakcija

MENEDŽERSKI TRANSFERI

Želimir Vukina novi član Uprave TDR-a

...

Želimir VukinaŽelimir VukinaNeuspjelo spajanje Lure i TDR-a, odnosno pokušaj rovinjske tvornice duhana da kupi tvrtku Luke Rajića, izazvalo je cijeli niz kadrovskih premetanja u Hrvatskoj. Želimir Vukina, donedavni predsjednik Uprave Lure, koji ju je jednim značajnim dijelom i učinio vrlo kvalitetnom kompanijom, bio je otišao iz kompanije, čiji su Nadzorni odbor napustili i predsjednik Uprave Zagrebačke banke Franjo Luković te predsjednik Uprave Francka Milan Artuković. Zatim je Luka Rajić kupio Željka Perića, a sad je i Vukina objavio svoje novo radno mjesto – ušao je u Upravu TDR-a.

TDR je odlučio proširiti Upravu s četiri na pet članova. Tako će u Upravi TDR-a biti predsjednik Ante Vlahović, te članovi Plinio Cuccurin, Tomislav Budin, Branko Zeca i Želimir Vukina. Vukina će biti zadužen za poslovni razvoj tvrtke, izvijestili su iz TDR-a.

Vezane vijesti

TDR: Izloženi smo diskriminaciji na srpskom tržištu

TDR: Izloženi smo diskriminaciji na srpskom tržištu

Ovih dana TDR je uputio pismo Ministarstvu financija Republike Srbije na inicijativu koja bi se trebala naći na jednoj od idućih sjednica Vlade… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika