29.12.2006. / 15:18

Autor: Nacionalova redakcija

TRANSFER

Hloverka na Novoj TV

Hloverka je izjavila kako će joj nedostajati "Otvoreno", ali da će nešto slično raditi i na Novoj TV

HTV-ova TV voditeljica Hloverka Novak-Srzić u petak je u 11 sati potpisala ugovor kojim postaje članica Informativnog programa Nove TV. Nakon 15 godina rada na HTV-u, Novak Srzić, kako kaže, teško se odlučila na promjenu, ali njena želja za nekom novom energijom, veseljem i izazovom ipak je presudila. Kao bitan faktor njezina prelaska navela je "previše socijalizma na Prisavlju", te "programska politika domaće produkcije kakvu Nova TV prakticira za razliku od komercijalnog HTV-a".

Njezina ponuda za prelazak ipak se ne broji u milijunima, rekla je Novak-Srzić, ali je njome zadovoljna. Oduševljenje ovim prelaskom najviše su pokazivali direktor programa Nove TV Siniša Svilan i direktorica Informativnog programa Iva Gačić. Hloverka je izjavila kako će joj nedostajati "Otvoreno", ali da će nešto slično raditi i na Novoj TV.

Hloverka Novak-Srzić, čini se, nije jedina novinarka oko koje se u posljednje vrijeme bori Nova TV. Aleksandar Stanković potvrdio je kako je i sam dobio izvrsnu ponudu koju je odbio zbog ugovora s HTV-om kojeg namjerava ispoštovati.

Vezane vijesti

Denis Latin: Zbog Hloverke sam siromašan kao crkveni miš

Denis Latin: Zbog Hloverke sam siromašan kao crkveni miš

Smanjenje plaća na Prisavlju uznemirilo je tamošnje zaposlenike. Kao što je bilo za očekivati, najveće razočaranje pokazao je negdašnji urednik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika